Αλλαγή πλεύσης από την Κίνα! Το Πεκίνο πήρε την μεγάλη απόφαση για τον λαό του

Τέλος εποχής...

Φοβούμενη δημογραφική κατάρρευση, η Κίνα ξεκινά ένα νέο εθνικό πρόγραμμα για να «χτίσει μια κουλτούρα γάμου και τεκνοποίησης νέας εποχής» στον πληθυσμό της, ενώ μέχρι τώρα υποστήριζε την πολιτική τους ενός τέκνου.

Το πρόγραμμα υπέρ του τοκετού ανακοινώθηκε μέσω του κρατικού μέσου ενημέρωσης Global Times, το οποίο ανέφερε ότι είχε σκοπό να συμπέσει με την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας των Ηνωμένων Εθνών αφού τα Ηνωμένα Έθνη εξέφρασαν ανησυχία για τη μείωση της γονιμότητας και την «δημογραφική αλλαγή».

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το εγχείρημα θα «εστιάσει σε καθήκοντα όπως η προώθηση του γάμου και η απόκτηση παιδιών σε κατάλληλες ηλικίες, η ενθάρρυνση των γονέων να μοιραστούν τις ευθύνες ανατροφής των παιδιών και ο περιορισμός των υψηλών «τιμών νύφης» και άλλων παρωχημένων εθίμων».

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικογενειακού Προγραμματισμού της Κίνας Γιάο Γινγκ είπε ότι η πολιτική «αναμένεται να λάβει καινοτόμα και προληπτικά μέτρα για να βοηθήσει στην προώθηση φιλικών περιβαλλόντων για την τεκνοποίηση και να συμβάλει στην προώθηση του κινεζικού εκσυγχρονισμού με την υποστήριξη της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης του πληθυσμού».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί