Τα τρία παιδιά βρέθηκαν “σώα και αβλαβή” στο Σάρεϊ του Λονδίνου, ανέφερε η αστυνομία σε μια επικαιροποιημένη ανακοίνωση, 18 ώρες αφού αναφέρθηκε ότι αγνοούνταν στις 21:00 ώρα Ελλάδας χθες, Δευτέρα.
“Κατανοούμε την ανησυχία που προκάλεσε αυτό το συμβάν, ειδικά δεδομένης της ηλικίας των παιδιών και του γεγονότος ότι αγνοούνταν στη διάρκεια της νύχτας”, ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο ερευνητής της αστυνομίας του Σάρεϊ Τρέβορ Στράδερς.
Τα παιδιά είχαν περάσει τη Δευτέρα στο πάρκο ψυχαγωγίας στο Τσέρτσι, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση όπου το κοινό καλείτο να βοηθήσει στον εντοπισμό τους. Στην ανακοίνωση προστίθετο πως θεάθηκαν να περπατάνε προς το κέντρο της κοντινής πόλης Στέινς στις 17:17 ώρα Ελλάδας.
Η αστυνομία ανέφερε πως τα τρία παιδιά είχαν ταξιδέψει για να πάνε στο πάρκο από το Μίλτον Κέινς, μια πόλη σε απόσταση περίπου 60 μιλίων, και πως τα δύο μικρότερα παιδιά έχουν συγγενική σχέση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο