Αγωνιούν οι Βρετανοί για την παρουσία Χάρι στη στέψη… Τι κι αν υπάρχει κίνδυνος για μεγάλες ελλείψεις τροφίμων

Χωρίς τη Μέγκαν θα παραστεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος μετά τη δημοσίευση του βιβλίου του «Ρεζέρβα» θα δει για πρώτη φορά τον πατέρα του.

Η ρήξη ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι εμφανής πλέον, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν όχι μόνο παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και έφυγαν, αλλά σε συνεντεύξεις τους έχουν επικρίνει επανειλημμένα και σφοδρά το Παλάτι.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Μέγκαν και τα παιδιά δεν θα βρίσκονται στη Βρετανία για την τελετή στέψης φουντώνει τις φήμες ότι οι εντάσεις στη βασιλική οικογένεια δεν έχουν επιλυθεί. Επίσης, δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά μετά τις φήμες για χωρισμό του Χάρι με τη Μέγκαν.

Πέρα από τον δούκα του Σάσεξ και ο δούκας της Υόρκης δεν θα έχει κανέναν επίσημο ρόλο στη στέψη, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο Χάρι και ο Άντριου, οι οποίοι δεν εργάζονται πλέον στην βασιλική οικογένεια, θα παρευρεθούν στη λειτουργία σήμερα, αλλά δεν θα εκτελέσουν κανένα επίσημο καθήκον.

Θα απουσιάζουν ακόμα από την πομπή του Γκόλντεν Στέιτ που θα μεταφέρει τον εστεμμένο Βασιλιά από το Αβαείο του Γουέστμινστερ πίσω στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την τελετή.

Εντύπωση και αγωνία όμως έχει προκαλέσει στη Βρετανία, ότι αν και θεωρείται ότι βρίσκεται στη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής δημόσια. Δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία του από τις εκδηλώσεις για την τελετή στέψης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται δεν έχει εμφανιστεί ούτε μεταξύ των καλεσμένων.

Η στέψη του Καρόλου και το show με τον Χάρι είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος αποπροσανατολισμού της βρετανικής κοινής γνώμης από τα μεγάλα προβλήματα που πλήττουν την χώρα – Θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί