• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αγωνία χωρίς τέλος: Γερμανός εισαγγελέας ενημέρωσε τους γονείς ότι είναι νεκρή η Μαντλίν

Αγωνία χωρίς τέλος: Γερμανός εισαγγελέας ενημέρωσε τους γονείς ότι είναι νεκρή η Μαντλίν

Επιστολή στους γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν έστειλε γερμανός εισαγγελέας.

Σε αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι το κορίτσι που εξαφανίστηκε σε θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, είναι νεκρό.

Όμως οι Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας ότι θα έθεταν έτσι σε κίνδυνο την έρευνα για τον γερμανό παιδόφιλο και βασικό ύποπτο Christian Brueckner.

«Έχουμε απτές αποδείξεις ότι ο ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουμε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες» είπε ο επικεφαλής της υπόθεσης Hans Christian Wolters.

Όπως είπε ο Wolters, οι γονείς Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν δεν έχουν ακόμα απαντήσει στην επιστολή. «Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια όταν τους λέμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

«Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε γιατί είναι νεκρή. Είναι πιο σημαντικό να πετύχουμε σε αυτή την υπόθεση αντί να βάλουμε απλώς κάτω όλα τα χαρτιά μας και να τους πούμε γιατί θεωρούμε ότι είναι νεκρή. Αυτή είναι μια υπόθεση δολοφονίας, όχι απλά μια εξαφάνιση. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των γονιών. Η αποκάλυψη πολλών λεπτομερειών θα θέσει σε κίνδυνο τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη».

Σύμφωνα με την Daily Mail, o δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια στην Πορτογαλία, ο Rogerio Alves,, πιέζει τους γερμανούς ερευνητές να δώσουν τα στοιχεία που έχουν στη δημοσιότητα: «Θέλω να ξέρω τι στοιχεία έχουν και θα πάρω απαντήσεις αυτή την εβδομάδα» δήλωσε.

Οι Γερμανοί αναμένεται να παραδώσουν τον φάκελο όταν θα έχουν κλείσει την υπόθεση και θα έχει βρεθεί ο ένοχος της δολοφονίας.

Photo video screenshot