Αφορά την Ελλάδα: Οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν ξεκίνησαν τα δικά τους

Αλλαγή πλεύσης…

Εντός των Η.Π.Α. υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την πιθανή συμφωνία για πώληση 50 F-35 και 18 MQ-9B  UAVs στα Η.Α.Ε. η οποία σαν σύνολο μπορεί να αγγίξει τα 10 δις δολάρια, υπόθεση, η οποία αφορά και την Ελλάδα, όπως σας έχουμε γράψει (ΕΔΩ).

Η πρώτη ανησυχία όσων αντιτίθενται σε αυτή την πώληση στα Η.Α.Ε. έχει να κάνει με την πιθανότητα απειλής της πρωτοκαθεδρίας του Ισραήλ στην περιοχή μέσω της τεχνολογικής υπεροχής του έναντι όλων των πιθανών αντιπάλων του στον τομέα του αεροπορικού πολέμου. Η δεύτερη ανησυχία είναι ότι υπάρχει πιθανότητα μέρος της τεχνολογίας των αεροσκαφών να υποκλαπεί και να καταλήξει σε…κινέζικα χέρια. Οι παραπάνω ανησυχίες έχουν μία λογική βάση, αν και η τωρινή κυβέρνηση των Η.Π.Α. είναι διατεθειμένη να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Η παρακάτω ανησυχία της διεθνίστριας μουσουλμάνας,  Ιλχάν Ομάρ, μέλους του Κογκρέσου των Η.Π.Α. στο οποίο επικρατούν οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν, όπως θα δείτε στο tweet που ανέβασε, προκαλεί  το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτει την υποκρισία που τη διακατέχει όταν πλήττονται συμφέροντα “αγαπημένων” της χωρών.

Αρχικά, να σχολιάσουμε ότι  στο παραπάνω ποστ έχει βάλει στην εικόνα λάθος σκιαγράφηση, η οποία δεν αντιστοιχεί σε αεροσκάφος F-35. Μάλιστα ξεκίνησε να μιλά για δικτάτορες στα Η.Α.Ε. που αφήνουν παιδάκια να πεινάνε, ενώ δίνουν πακτωλό χρημάτων για εξοπλισμούς. Η παραπάνω ρητορική μοιάζει με αυτή που έχουμε δει πολλάκις και στη χώρα μας με τους αριστερούς να μιλάνε για πεταμένα λεφτά σε εξοπλισμούς και άλλα φαιδρά τα οποία δε θα αναφέρουμε. Αυτό που ισχύει είναι πως με τα χρήματα της πώλησης θα μπορούσαν οι Η.Π.Α. να εξασφαλίσουν το φαγητό σε εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο που πεινούν….

Για τον λόγο αυτό προσπαθεί να ακυρώσει την πώληση των συστημάτων στα Η.Α.Ε.,  αφού τα κατηγορεί ότι παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχουν δικτατορικό καθεστώς. Φυσικά, η ίδια, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι αποτελεί Καταριανό δάκτυλο εντός των Η.Π.Α., δεν είχε κανένα πρόβλημα με την πώληση των F-35 στην Τουρκία που διεξάγει πολέμους σε όλες τις γύρω χώρες της, εξοπλίζει και διαφυλάττει τον ακραίο ισλαμισμό και συνεργάζεται στενά με το Κατάρ για τη διάδοση των φονταμενταλιστικών ιδεών του Ισλάμ, ενώ ασκεί πειρατικές πρακτικές στην Ανατολική Μεσόγειο και συνεργάζεται με τη Ρωσία που είναι αντίπαλος των Η.Π.Α. στην περιοχή.

Αυτή είναι η κατάσταση στις αριστερίζουσες πλέον Η.Π.Α. και η πώληση αυτή στα Η.Α.Ε. θα γράψει αρκετά ακόμα επεισόδια των οποίων τα απόνερα αφορούν την Ελλάδα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί