Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι μίλησε και αυτός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την παγκόσμια προσφυγική κρίση, η οποία, κατά τα φαινόμενα χειραγωγείται και προκαλείται ένας αναγκαστικός εκτοπισμός!
Όπως και στην Ευρώπη έτσι και στις ΗΠΑ λαμβάνει χώρα εισαγωγή αλλοδαπών, η οποία θα εντείνει την φτώχεια και θα φέρει πιο κοντά το χάος!
Σε αυτή την κατεύθυνση κινητοποιούνται οι πάντες και τα πάντα!
«Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν 114 εκατομμύρια άνθρωποι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», λέει, αποκαλώντας μόνο τα 35.3 πρόσφυγες πολέμου! Όλοι οι υπόλοιποι;;;
Πρόκειται για έναν εξωπραγματικό αριθμό και ως αιτίες κατονομάζουν τους ενορχηστρωμένους πολέμους, την δήθεν κλιματική κρίση και την τεχνητή οικονομική κρίση , η οποία διογκώνει παντού την φτώχεια!!! Όλοι αυτοί λοιπόν γεμίζουν Αμερική και Ευρώπη!
Θα ξεκινήσει ακόμα περισσότερη μαζική μετακίνηση πληθυσμών με πρόσχημα και το κλίμα!!! Όπως έλεγε ο Λιακόπουλος, θα στείλουν τώρα τους «ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!!!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος στην Μέση Ανατολή: Αναχαιτίστηκε και 4ος πύραυλος στον τουρκικό εναέριο χώρο
- Υπουργοί Οικονομικών της G7 για την αγορά ενέργειας: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα»
- Πιερρακάκης για οικονομία: Δεν προχωράμε σε παροχές χωρίς τέλος και σε αυξήσεις χωρίς μέλλον
- ΗΠΑ: Ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου
- Ποιοί θα έχουν έως και 50% έκπτωση στα εισιτήρια την περίοδο της Λαμπρής
- Ουκρανικό drone με κεφαλή συνετρίβη σε φινλανδικό έδαφος
- Ε.Ε. για Χούθι: Μεγάλος κίνδυνος να εμπλέξουν την Υεμένη στον πόλεμο
- Βελιγράδι: Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας
- Με πύραυλο του Μασκ εκτοξεύτηκαν οι ελληνικοί νανοδορυφόροι – Vid
- Η στιγμή της ιρανικής επίθεσης σε διυλιστήρια στο Ισραήλ, vid









