Η νέα εταιρεία, με διακριτική ονομασία LG Magna e-Powertrain, συνδυάζει τα δυνατά σημεία της Magna για τα συστήματα ηλεκτρικού κινητήρα με την τεχνογνωσία της LG στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για ηλεκτρονικούς κινητήρες και μετατροπείς, επιταχύνοντας την ανάπτυξη και των δύο στην αγορά των ηλεκτρικών κινητήρων.
Η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στις δύο εταιρείες να συνεχίσουν να αναπτύσσουν ηλεκτρικούς κινητήρες, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες τεχνολογίες, τις δυνατότητες μηχανικής και το παγκόσμιο αποτύπωμα. Η αγορά ηλεκτρονικών κινητήρων, μετατροπέων και ηλεκτροκίνητων συστημάτων αναμένεται να έχει σημαντική ανάπτυξη έως το 2030 και η κοινοπραξία θα στοχεύσει σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά με ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο.
Η LG διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για ηλεκτρικά οχήματα, όπως έχει ήδη δημιουργήσει για την Chevrolet Bolt EV και τη Jaguar I-PACE, και θα βοηθήσει την Magna να ενταχθεί γρήγορα στην αγορά της κατασκευής εξαρτημάτων ηλεκτροκίνησης, ενώ τα ολοκληρωμένα συστήματα λογισμικού είναι η συνεισφορά της Magna σε αυτό το εγχείρημα. Αυτή η συνεργασία θα δώσει ένα φάσμα επιλογών στους πελάτες, από αξιόπιστα εξαρτήματα μέχρι ολοκληρωμένους ηλεκτροκινητήρες.
Η κοινοπραξία θα περιλαμβάνει περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους σε εγκαταστάσεις της LG στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Κορέα και την Κίνα. Η συναλλαγή αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2021, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν αρκετοί όροι που περιλαμβάνουν την έγκριση των μετόχων της LG και όλες τις απαραίτητες ρυθμιστικές εγκρίσεις.
naftemporiki/ photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









