Κλοπές αυτοκινήτων: Ποιός ο κίνδυνος όσων παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο (video)

Ανεξέλεγκτες δρουν οι συμμορίες προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Με την αγωνία στα ύψη ζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στους δρόμους της Ευρώπης, καθώς οι σπείρες επινοούν όλο και περισσότερες μεθόδους προκειμένου να αποκτούν πρόσβαση στα ΙΧ και να εξαφανίζονται.

Δεν είναι, όμως, μόνο η κλοπή του ΙΧ που πρέπει να ανησυχεί τους οδηγούς, καθώς οι συμμορίες έχουν αρχίσει να αφαιρούν πολύτιμα εξαρτήματα από τα αμαξώματα των αυτοκινήτων που είναι παρκαρισμένα σε δημόσιο δρόμο.

Το εξάρτημα που φαίνεται να εισέρχεται το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερο, στο στόχαστρο των αετονύχηδων είναι τα φωτιστικά σώματα των ΙΧ, τα οποία αφού τα «ξεριζώσουν» στη συνέχεια τα πωλούν στη μαύρη αγορά.


Οι πιο δημοφιλείς στόχοι των συμμοριών είναι τα πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων. Ένα τέτοιο περιστατικό είχε σημειωθεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στη γερμανική πόλη Ντίσελντορφ..

Αίσθηση, επίσης, είχε προκαλέσει και ένα βίντεο από περιστατικό κλοπής στη Βραζιλία τον Δεκέμβριο του 2022. Άντρας παρκάρει μέρα-μεσημέρι με το ΙΧ μπροστά από υπερπολυτελές αυτοκίνητο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφαιρεί τα μπροστινά φώτα του πολυτελούς ΙΧ. Στη συνέχεια τα τοποθετεί στο πορτμπαγκάζ του οχήματός και γίνεται… καπνός.

(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί