Δυστυχώς για να δώσω την πλήρη απάντηση και για να γίνει κατανοητή από όλους θα πρέπει να πω πράγματα που συνδέονται με αυτό που οι αδαείς ονομάζουν μεταφυσικό και εξωπραγματικό, συνδεδεμένο στα μυαλά τους με τις θεωρίες συνωμοσίας.
Εδώ και 20 χρόνια έχω πει ότι η Θεσσαλονίκη, η ταπεινή και η για τις ελληνικές κυβερνήσεις παραπεταμένη, έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτούς που κυβερνούν τον πλανήτη. Και τον πλανήτη δεν τον κυβερνούν ούτε οι κυβερνήσεις των λαών ούτε οι πολυεθνικές.
Η Θεσσαλονίκη ανέκαθεν αποτελούσε το έπαθλο για τους πραγματικούς κυβερνώντες, για τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη έχει πρωταρχική σημασία και έτσι έδωσαν εντολή να ιδρυθεί στη Θεσσαλονίκη ένα εργαστήριο, που σύμφωνα με το επίσημο βίντεο της PFIZER στο 00.37 θα αναπτύξει τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε πολλαπλά επίπεδα, πάντα σε σχέση με τον έλεγχο και την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, πράγμα που αποτελεί και το πιο ευαίσθητο δεδομένο της ανθρωπότητας.
Πρωτεύουσα λοιπόν όχι απλά των Βαλκανίων αλλά του πλανήτη σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης;;;;
Γιατί η Θεσσαλονίκη και όχι το Χονγκ Κονγκ;;;; γιατί όχι κάποια μεγαλούπολη σε ένα κράτος με ισχυρή οικονομία;;;
Απλούστατα φίλοι μου, η Θεσσαλονίκη για τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του πλανήτη μας, που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, έχει ύψιστη συναισθηματική αξία αφού αποτελεί πατρίδα και μητρίδα τους.
Αυτά τα έχω αναφέρει στα βιβλία μου της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, όπου μέσω ενός μυθιστορήματος αχαλίνωτης πραγματικότητας και εφαρμοσμένης φαντασίας έδωσα όλες τις λεπτομέρειες.
Αυτό το εργαστήριο, αποτελεί ένα πρώτο μικρό βήμα, από όσα θα ακολουθήσουν σε σχέση με την πολυτάραχη αυτή πόλη, που μετά την δημιουργία του ελληνικού κράτους, πέρασε για τους Έλληνες σε δεύτερη μοίρα, αλλά παρέμεινε πρώτη, όσον αφορά τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του πλανήτη.
Για λογαριασμό μου μιλούν τα γεγονότα και όχι απλά οι βιβλιογραφικές αποδείξεις.
ΦΩΤΟ PEXELS
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η κυβέρνηση Τραμπ μειώνει τον αριθμό των πρακτόρων της ICE στη Μινεσότα μετά τις τελευταίες ταραχές
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξαναρχίζει την εξέταση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
- Τριμερής για Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων στο Αμπού Ντάμπι
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη η μπαταρία του κινητού μέσα στο στόμα του!
- Φωτιές σε λεωφορεία: Τις παραιτήσεις της διοίκησης του ΟΣΕΘ ζήτησε ο Κ. Κυρανάκης
- Ιρανικά ΜΜΕ: Στο Ομάν θα διεξαχθούν οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι Τραμπ-Σι, λίγο μετά τη βιντεοκλήση Πούτιν-Σι
- Υπ. Μετανάστευσης: Από το 2003 μόλις το 10% των “ασυνόδευτων ανήλικων” είναι κάτω των 15 ετών!
- Ρώμη: Αφαιρέθηκε από εκκλησία η τοιχογραφία με τον άγγελο που έμοιαζε στη Μελόνι
- Η viral στιγμή από τη Σύνοδο Παγκόσμιων Κυβερνήσεων: Λύθηκε στα γέλια ο Tucker, vid









