ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! Μητσοτάκης και Pfizer εγκαινίασαν τον «ΕΦΙΑΛΤΗ», δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Πανηγύρια για την αλλαγή που έρχεται στην Ελλάδα!!! Υπήρχαν όμως και αυτά που έκρυψαν... Η τεχνολογία είναι ωφέλιμη αρκεί να γνωρίζει η κοινωνία ποιοί και γιατί την χρησιμοποιούν!

«Η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της νέας σκέψης, κόμβος της νέας τεχνολογίας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, της οποίας στελέχη και επιστήμονες φέρονται να έχουν αποκαλύψει τερατώδη πράγματα για όσα συμβαίνουν στην εταιρεία, σε πρόσφατα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ (ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Χαρακτήρισε τις νέες εγκαταστάσεις «επένδυση – σταθμό» για την Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως μόνο στο el.gr διαβάζετε, προορίζεται να παίξει ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο σε σχέση με τα σχέδια των διεθνιστών για την Μεγάλη Επανεκκίνηση (ΕΔΩ).

Από την πλευρά του, ο CEO του βιοφαρμακευτικού κολοσσού Δρ Αλμπέρ Μπουρλά έκανε λόγο για επενδύσεις που αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας αλλά και της Θεσσαλονίκης ως κέντρο επιστήμης και τεχνολογίας.

«Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τη Pfizer. Είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι στην πόλη μου τη Θεσσαλονίκη» ανέφερε κατά την ομιλία του.

ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ στην αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης, μέσω της Pfizer, η οποία κάνει την αρχή από τις μεγάλες εταιρείες που δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και να να σπεύσουν στην Θεσ/νικη, θα παίξει η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, η οποία μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας που θα ψηφιοποιηθούν, όπως ειπώθηκε.

Δείτε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το βίντεο που έδειξαν από την Pfizer σε όλους τους Έλληνες!

Δείτε τώρα τι είχε δηλώσει ο Έλον Μασκ για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε σχέση με την ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ και όσα θα συμβούν. Φυσικά δεν έδειξαν τίποτα από αυτά στα πανηγυρικά εγκαίνια της Θεσσαλονίκης! Η τεχνολογία είναι ωφέλιμη, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, αρκεί να γνωρίζει η κοινωνία ποιοί και γιατί την χρησιμοποιούν!

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ:

Ο Ευ. Βενιζέλος είπε (ή του είπαν να πει) άλλωστε πως πλέον «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ»:

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!

Μητσοτάκης και Μπουρλά χέρι-χέρι εγκαινιάζουν τον «εφιάλτη»!

Ο πρωθυπουργός λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασε στο παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στην τελετή εγκαινίων των εγκαταστάσεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί