Γυναίκα ΞΕΣΠΑ σε κλάματα: «ΔΕΙΤΕ πως έγινα μετά το εμβόλιο»!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Μια γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα καθώς λέει πώς μετά το εμβόλιο κατά του Covid επιδεινώθηκε η πάλαι ποτέ ήπια πάθηση του δέρματος της, προκαλώντας την εξάπλωσή της σε όλο το σώμα της. Δεν κατηγορεί ανοιχτά το εμβόλιο, αλλά λέει τονίζει το γεγονός πως αυτό συνέβη μετά από τις τρεις δόσεις που έκανε.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και φυσικά θα δείτε μόνο από το ΕΛ, η γυναίκα εξήγησε πώς το έκζεμα της πάθησης του δέρματος ήταν υπό έλεγχο και εντοπίστηκε σε μικρές κηλίδες στο σώμα της, αλλά λέει ότι επιδεινώθηκε μετά τις δύο πρώτες δόσεις και την τρίτη αναμνηστική.

«Είχα το έκζεμά μου τόσο καλά υπό έλεγχο για 29 χρόνια», είπε η γυναίκα και συνέχισε:

«Έκανα τότε τρία εμβόλια. Απλώς ακολουθούσα τις εντολές των γιατρών και τις κυβερνητικές εντολές».

Η γυναίκα είπε στην συνέχεια ότι αφού οι δερματολόγοι είδαν το έκζεμά της να επιταχύνεται, της συνταγογράφησαν πολλαπλά φάρμακα, πολλά από τα οποία χορηγούνται σε ασθενείς με καρκίνο.

Στο τέλος, η γυναίκα άρχισε να κλαίει αφού εξήγησε ότι είχε πληρώσει πάνω από 1.000 δολάρια για ένα φάρμακο που δεν χρειαζόταν πριν από το πρόσφατο δερματικό της επεισόδιο: «Νιώθω ότι έχει απογυμνωθεί όλη μου η ζωή. Αυτό είναι τόσο οδυνηρό. Ακολουθούσα κυριολεκτικά τις εντολές του γιατρού, ακολουθούσα τις κυβερνητικές εντολές και τώρα αυτή είναι η ζωή μου».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί