Η βρετανο-πολωνική εταιρεία Walletmor στην οποία το EL.GR είχε αναφερθεί προ μηνών άρχισε να…διαφημίζει την “καινοτομία” της προκαλώντας παγκόσμιο σοκ!
«Το εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσετε ένα ποτό στην παραλία στο Ρίο, έναν καφέ στη Νέα Υόρκη, ένα κούρεμα στο Παρίσι – ή στο τοπικό παντοπωλείο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε γίνονται δεκτές ανέπαφες πληρωμές”, διατράνωναν οι ιθύνοντές της τον περασμένο Απρίλιο.
Σήμερα βγαίνουν ακόμα και στα κανάλια για να…διαφημίσουν το προϊόν τους!!!
Στην αμερικανική εκπομπή Banfield μίλησε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Wojtek Paprota, κάνοντας ένα ζωντανό promotion του εμφυτεύματος!!!
Ο ίδιος παρομοίασε το χέρι του με μία “χρεωστική κάρτα”, δίνοντας πληροφορίες για το πόσο…βολικό είναι το εμφύτευμα για τις ανέπαφες πληρωμές μας ανά πάσα στιγμή.
Στις ανησυχίες της κατά τα άλλα αρκετά ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗΣ παρουσιάστριας, ο Πολωνός (και πλέον ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ) CEO απάντησε μάλλον με αρκετές ασάφειες, υπογραμμίζοντας μόνο γενικώς και αορίστως πως δεν μπορούν να σας κλέψουν τα προσωπικά στοιχεία, δηλαδή να σας χακάρουν.
Δεν παρέλειψε βέβαια να προτάξει το χέρι του στην κάμερα, προκειμένου να δει ΜΑΖΙΚΑ ο απλός κόσμος πως…δεν έχει τίποτα να φοβάται:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 8,1% στο διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών το β’ τρίμηνο εφέτος
- Ένοπλες Δυνάμεις: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Οι αλλαγές σε μισθούς, βαθμολόγιο και αναβολές
- Αύξηση 8,1% στον δείκτη μισθολογικού κόστους το γ’ τρίμηνο του 2025, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΑΑΔΕ: Τι δήλωσε ο Σκέρτσος
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 6,4% στον αριθμό των κενών θέσεων εργασίας στο σύνολο της οικονομίας το γ’ τρίμηνο του 2025
- Χόλιγουντ: Θλίψη και μηνύματα πένθους για την δολοφονία του Ρομπ Ράινερ και της συζύγου του Μισέλ
- Σουρεαλιστικό βίντεο: Άγιος Βασίλης, Μίκι Μάους και Spider Man γρονθοκοπιούνται!
- ΕΟΤ: Δράση για την προβολή Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου στη Δανία
- Μακελειό στην παραλία του Σίδνεϊ: Πατέρας και γιος οι δράστες – Αλλαγές στο νόμο περί όπλων
- Ανησυχία για το Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ – Για αυτό η Ρωσία δείχνει να μην βιάζεται για συμφωνίες με τον Τραμπ









