Ο Liam Gallagher αναγκάστηκε να ακυρώσει την αποψινή του συναυλία στη Γαλλία λόγω ασθένειας.
Ο Gallagher εμφανίστηκε στο Festival Bureaugard προχθές το βράδυ αλλά αναγκάστηκε να μειώσει το σετ του λόγω προβλημάτων στη φωνή του.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι απλά παράτησε στη μέση το τραγούδι κι έφυγε από τη σκηνή.
Χθες εξήγησε μέσω social media ότι αυτό οφειλόταν σε λαρυγγίτιδα από την οποία υποφέρει. Αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσε την σημερινή του εμφάνιση.
«Συγγνώμη σε όλους όσοι ήρθαν στο Φεστιβάλ Bureaugard. Είμαι τόσο απογοητευμένος που αναγκάστηκα να κόψω το σετ», έγραψε ο Gallagher στο Twitter.
«Έχω διαγνωστεί με λαρυγγίτιδα και κατόπιν εντολής γιατρών πρέπει να ξεκουραστώ. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσω την επερχόμενη συναυλία μου στο Cognac».
Πρόσθεσε δε πως «Ποτέ δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν, λυπάμαι πραγματικά για οποιαδήποτε απογοήτευση, αλλά πρέπει να βάλω πρώτα την υγεία μου».
Δείτε βίντεο:
πληροφορίες lifo/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Βετεράνος του Β’Π.Π. λυγίζει για την σαπίλα της Δύσης: «Δεν άξιζε τον κόπο η θυσία μας»
- Σουηδία: Σοκαριστικά στοιχεία για τις συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα
- Συνελήφθη 28χρονος οδηγός που στάθμευσε το ΙΧ του πάνω σε ράγες του ΤΡΑΜ
- Μεσογειακό… tour για τον Ζελένσκι: Θα επισκεφθεί και την Ισπανία τις επόμενες μέρες
- Ο Μασκ «πάγωσε» το κοινό: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αναλάβει την εξουσία, όχι οι άνθρωποι», vid
- Ζαχάροβα: Επανάληψη των πυρηνικών δοκιμών από τις ΗΠΑ θα προκαλούσε σοβαρές αντιδράσεις
- Η Κάγια Κάλας επιτίθεται κατά των… Ρώσων πολιτών
- Βορίζια Ηρακλείου: Νέο μπαράζ ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και οχήματα
- Κάθειρξη οκτώ ετών σε καθηγητή ΤΕΙ για χρηματισμό από σπουδαστές του
- Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κανέα ρήγμα ανάμεσα σε Πούτιν και Λαβρόφ









