Επικεφαλής ρωσικών μυστικών υπηρεσιών: Σόρος και Ροκφέλερ έδωσαν κεφάλαια για τον COVID – Θέλουν να γονατίσουν τους πολίτες

Συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ έδωσε σχετικά πρόσφατα ο επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

  • Το στυλ των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Και έτσι σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών. Καλύπτοντας τις πράξεις τους με λόγια για τον (δήθεν) αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και την δημοκρατία. Εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο. Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να γονατίσουν στο όνομα του στόχου τους.
  • Οι Αγγλοσάξονες έβαλαν τους Ευρωπαίους σε μια καρέκλα με δύο πόδια που ονομάζεται ΝΑΤΟ και ΕΕ, παρακολουθώντας με περιφρόνηση την ισορροπία τους.
  • Προκειμένου να αυξηθεί η ευημερία μιας χούφτας μεγιστάνων στην πόλη του Λονδίνου και στην Wall Street, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, που ελέγχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, δημιουργούν μια οικονομική κρίση στον κόσμο, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στην Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην πείνα, περιορίζοντας την πρόσβασή τους σε σιτηρά, λιπάσματα και ενεργειακούς πόρους.
  • Με τις πράξεις τους προκαλούν ανεργία και μεταναστευτική καταστροφή στην Ευρώπη. Χωρίς να ενδιαφέρονται για την ευημερία των ευρωπαϊκών κρατών, κάνουν τα πάντα για να τα εξαφανίσουν από το βάθρο των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών.
  • Σήμερα, λέγεται όλο και περισσότερο ότι οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών και για την καθημερινή εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα φάρμακα …
  • Ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν άποψη για την ανθρωπογενή μόλυνση από τον κορωνοϊό, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια του Πενταγώνου με την βοήθεια ορισμένων μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών. Τα κεφάλαια των Κλίντον , Ροκφέλερ , Σόρος και Μπάιντεν συμμετείχαν σε αυτό το έργο με κρατικές εγγυήσεις,
  • Αντί να φροντίζει για την υγεία της ανθρωπότητας, η Ουάσιγκτον ξοδεύει δισεκατομμύρια για τη μελέτη νέων παθογόνων παραγόντων. Επιπλέον, η δυτική ιατρική ασκεί ολοένα και περισσότερο την γενετική μηχανική, τις μεθόδους συνθετικής βιολογίας, θολώνοντας έτσι την γραμμή μεταξύ τεχνολογίας και φυσικής.

photo youtube

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί