Ο 59χρονος οδηγός, σε μια ανεξέλεγτη πορεία κατά τη διάρκεια καταδίωξης απο τους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ προκειμένου να μην πέσει στα δίχτυα του νομου, παραβίαζε stop και ερυθρούς σηματοδότες και έμπαινε ανάποδα σε μονόδρομους όμως τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περασουν χειροπέδες.
Το πρωτοφανες συμβάν σημειώθηκε στις 23:50 το βραδυ του Σαββάτου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντοπίζουν στη συμβολή των οδών Κονδύλη και Μπελογιάννη του μπλε γρήγορο Audi να κινείται περίεργα και του κάνουν σήμα να σταματήσει.
Όμως ο οδηγός τους αγνοεί και πατώντας γκάζι επιχειρει να εξαφανιστεί. Ξεκινά μια καταδίωξη με τον 59χρονο να τρέχει σαν τρελός, παραβιάζοντας stop, κόκκινα φαναρια ενώ έμπαινε ανάποδα στα στενά της περιοχής. Τελικά οι αστυνομικοί, καταφέρνουν να τον μπλοκάρουν στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Παυλου Μελά.
Ο οδηγός υποβάλλεται σε αλκοτέστ που εδειξε οτι είχε καταναλωσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στη συνεχεια οδηγειται στο τοπικο τμήμα. Εκει κατα τον έλεγχο, διαπιστωνουν οτι οι πινακίδες του μπλε Audi, αντιστοιχούν σε μια κόκκινη Alfa Romeo που ανήκει σε γυναίκα ενώ κατασχέθηκε και ενα μαχαιρι με λάμα 17 εκατοστών. Ο συλληφθείς μετα απο δικογραφια που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγηθηκε στην Εισαγγελια Πειραια.
(protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όλ. Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο
- Ο John Cena αποχαιρετά το ρινγκ: Μια θρυλική καριέρα έφτασε στο τέλος της
- Πλεύρης: Πολύ σημαντικό ότι πλέον στην Ευρώπη υπάρχει αντίληψη της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής
- Τραμπ για Ουκρανία: Καταστάσεις σαν κι αυτές καταλήγουν σε παγκόσμιο πόλεμο, vid
- Καλάβρυτα: Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Μ. Χαρακόπουλος: Με τους αγρότες δεν είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα – Είμαστε στο ίδιο μετερίζι
- Έλον Μασκ: «Αν έχεις μήτρα είσαι γυναίκα, αλλιώς δεν είσαι»
- Μια χούφτα αμύγδαλα βοηθούν στη λειτουργία του εντέρου σύμφωνα με νέα έρευνα
- Η Ολομέλεια των δικηγόρων ζητάει τη θέσπιση κοινού Κώδικα Δεοντολογίας δικαστών και δικηγόρων
- Μπλόκα: Ούτε κουβέντα για την «πράσινη ατζέντα» που «σκοτώνει» την αγροτική παραγωγή
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ









