«Όσο υπάρχει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος, θα επιστρέφει στην κοινωνία», τόνισε ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Όπως είπε σε τηλεοπτικό σταθμό, η κυβέρνηση υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και καταργεί την έκτακτη εισφορά.
Σε ό,τι αφορά τη συνεχόμενη αύξηση των τιμών στα καύσιμα, ο κ. Πέτσας είπε ότι παρατείνεται η επιδότηση και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία για όσο χρειαστεί.
«Κάνουμε τις παρεμβάσεις που χρειάζονται πιο στοχευμένες. Όποια παρέμβαση κάνουμε πρέπει να είναι συνεχής και κάθε ευρώ που περισσεύει να επιστρέφει στην κοινωνία για να υπάρχει εμπιστοσύνη», επεσήμανε.
Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί», ενώ ανέφερε ότι το μήνυμα προς την Τουρκία είναι σαφές.
Τέλος, για τις εκλογές τόνισε ότι θα γίνουν το 2023, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας και δεν πρέπει να συγχέουμε τις ενέργειες της κυβέρνησης για την στήριξη των πολίτων με τον εκλογικό κύκλο.
photo vid scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάνια μετάλλαξη δίνει σε αλεπού απόχρωση που δεν έχετε ξαναδεί (Photo)
- ΟΑΣΘ-Θεσσαλονίκη: Αυστηροποιούνται τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήρια
- Βοηθάει στρατιωτικά η Ρωσία το Ιράν; Επίσημα το διαψεύδει, αλλά…
- Το Πακιστάν συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Αφγανιστάν έπειτα από προσωρινή παύση
- Τραμπ: Οι χώρες του NATO δεν έχουν κάνει “απολύτως τίποτα” για να βοηθήσουν με το Ιράν
- ΥΠΑΑΤ: 45 προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
- Έκθεση διαπιστώνει ανησυχητική αύξηση του αριθμού των πυρηνικών όπλων
- 35χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Κυρ. Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Τον είχαμε παραλάβει το 2019 στα 650 ευρώ
- «Διπλωματικός ελιγμός»; Τρία σημαντικά διακυβεύματα για τις ΗΠΑ με το βλέμμα στο Ιράν









