Ειδικότερα, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής όταν οι δύο “Ζητάδες” που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν ένα ύποπτο άτομο να περπατάει στον δρόμο και σταμάτησαν για να τον ελέγξουν, ωστόσο εκείνος ξεκίνησε να τρέχει.
Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από περίπου 600 μέτρα το άτομο πέταξε στον δρόμο ένα τσαντάκι μέσης, ενώ συνέχισε να τρέχει για να διαφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιησουν λίγα μέτρα πιο μακρυά, επί της οδού Πτολεμαίων.
Όπως διαπιστώθηκε από τον σχετικό έλεγχο, μέσα στο τσαντάκι υπήρχε ένα όπλο με πέντε κάλυκες στον γεμιστήρα. Ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει ξανά απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απείθεια.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
- EY ZHN: Ενημερωτική εκδήλωση του ΥΜΑΘ για τις τουριστικές διαδρομές με άξονα την Αριστοτελική φιλοσοφία
- Ο Τραμπ αναχώρησε για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο