Ο Φινλανδός δημοσιογράφος Juha Korhonen, μιλώντας στο ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «RT» κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση καταστέλλει την κοινή γνώμη όταν αντιτίθεται στην πρόσφατη απόφασή της να ενταχθεί βιαστικά το Ελσίνκι στο στρατιωτικό μπλοκ του ΝΑΤΟ, κάτι που οδηγεί στην χώρα στο στόχαστρο της Ρωσίας.
«Έχουμε 1.300 χιλιόμετρα (807 μίλια) σύνορα με την Ρωσία. Επί 80 χρόνια οι Φινλανδοί μαθαίνουν να συνυπάρχουν με την Ρωσία και δεν επιδιώκουν πλέον την αντιπαράθεση», είπε, προσθέτοντας: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος».
Σύμφωνα με τον Korhonen, οι Φινλανδοί υφίστανται επιθέσεις στην ελευθερία του λόγου τους στο διαδίκτυο: «Αν έχετε κάτι να πείτε εναντίον του ΝΑΤΟ, θα χαρακτηριστείτε αμέσως πράκτορας μιας ξένης δύναμης, της Ρωσίας σε αυτή την περίπτωση».
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επταήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στη Βενεζουέλα μετά την αμερικανική επίθεση
- H Βενεζουέλα «θα παραδώσει» ως και 50 εκατ. βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Και γερμανικά στρατεύματα στην Ουκρανία; Ξέφυγαν οι διεθνιστές
- WSJ: Η Ρωσία στέλνει υποβρύχιο να συνοδεύσει δεξαμενόπλοιο που προσπάθησαν να κατασχέσουν οι ΗΠΑ
- Θέλουν διακαώς την Γροιλανδία οι ΗΠΑ – Εξετάζονται διάφορες επιλογές
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Ιανουαρίου
- Τι κάνουν οι Κινέζοι γονείς για να πιέσουν τα παιδιά τους…να παντρευτούν! ΒΙΝΤΕΟ
- Η ατρόμητη ινφλουένσερ που τα βίντεό της δεν είναι για όσους έχουν υψοφοβία! ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Τραμπ ρεζιλεύει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους Ευρωπαίους – Video
- Η Ρωσία έχει μεγάλα σχέδια σε σχέση με την Ευρασία









