Δριμεία επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ λέγοντας μάλιστα πως το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται σε επιφυλακή.
Ο Χουλουσί Ακάρ εγκαλεί την Ελλάδα για προκλητικές ενέργειες και ρητορική σε Αιγαίο και Μεσόγειο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελλαδα με προβοκάτσιες και ενέργειες σε ασκήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα. Δεν θα το επιτρέψουμε», ανέφερε ο Ακάρ.
Παράλληλα, συνεχίζοντας τις προκλήσεις, τόνισε πως «σίγουρα θα δείξουμε την αντίδρασή μας ενάντια σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον μας».
«Η Πολεμική μας Αεροπορία δείχνει την απαραίτητη αντίδραση απέναντι στις παραβιάσεις τους. Το Πολεμικό μας Ναυτικό βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή. Κάνουν ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσουν και να προστατεύσουν τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες μας», κατέληξε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεντβέντεφ: 417χιλ. Ρώσοι υπέγραψαν συμβόλαια με τις Ένοπλες Δυνάμεις, vid
- Συναγερμός στις Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων
- «Θίχτηκε» ο Μακρόν με τις αμερικανικές κυρώσεις σε Ευρωπαίους για λογοκρισία
- Χριστούγεννα στην… πολυπολιτισμική Ευρώπη, vid
- Λος Άντζελες: Γιγάντιο σπίτι της ταινίας «Home Alone» από τζίντζερμπρεντ κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες (vid)
- Τα ρομπότ στην Κίνα άρχισαν να αντικαθιστούν και τους… μπαρίστες, vid
- Μεσανατολικό: Σε εξέλιξη συζητήσεις Τουρκίας-Χαμάς
- «Με τα “ήρεμα νερά” η Ελλάδα κέρδισε χρόνο»: Δηλώσεις που προμηνύουν εξελίξεις
- Ευχές από την Κ. Γκίλφοϊλ: «Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τους λαούς των δύο μεγάλων εθνών μας»
- Δένδιας: Δημιουργούμε τη 2η μονάδα παραγωγής drones, με δυνατότητα κατασκευής χιλίων drones/μήνα
Κύρια Θέματα









