Δείτε το εύρος και την ένταση των σφοδρών μαχών στο εργοστάσιο Azovstal στην Μαριούπολη, καθώς οι εναπομείναντες Ουκρανοί στρατιώτες, που φέρεται να ήταν κρυμμένοι μέσα στο εργοστάσιο, κλήθηκαν να παραδοθούν.
Πολλοί ΝΑΖΙ, παριστάνοντας τους αμάχους βγαίνουν από το εργοστάσιο.
Στις 21 Απριλίου, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ανέφερε ότι όλη η Μαριούπολη «απελευθερώθηκε» και ότι «οι εναπομείναντες εθνικιστές κρύβονται στη βιομηχανική περιοχή». Αργότερα εκείνη τη μέρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την ακύρωση της επίθεσης και σφράγισε την βιομηχανική ζώνη Azovstal «ώστε να μην μπορεί να περάσει μια μύγα».
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προέτρεψε τον ουκρανικό στρατό να αφήσει τα όπλα και άνοιξε ανθρωπιστικούς διαδρόμους για τους πολίτες στο εργοστάσιο Azovstal.
Δείτε εικόνα:
Στρατιώτες μιας από τις μονάδες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έδαφος του εργοστασίου Azovstal:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το μέλλον των μπλόκων αποφασίζουν αύριο οι αγρότες της Β. Ελλάδας
- Δένδιας από Σάμο: «Η Ελλάδα δεν έχει διατυπώσει απειλή για οιονδήποτε εκ των γειτόνων μας»
- Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού, vid
- Η απίστευτη χριστουγεννιάτικη ιστορία μιας οικογένειας: «Καλέσαμε έναν άστεγο για δείπνο κι έμεινε για 45 χρόνια»
- Κολωνάκι: Συνελήφθη για τη δολοφονία της 87χρονης μητέρας του
- Εξελίξεις λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: Θα πάει για… υπογραφές στον Τραμπ ο Ζελένσκι;
- Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν σε περιοχές της Δράμας – Παραβίασαν μπαλκονόπορτες και πήραν χρήματα και κοσμήματα
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται
- Η στιγμή που χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ισλαμική Συρία τυλίγεται στις φλόγες, vid
- Αυτό θα πει “σοβαρό χιόνι” στη Ρωσία, vid
Κύρια Θέματα









