«Σκάνε μύτη», αν επιτραπεί η λαϊκή έκφραση, οι… «φιλάνθρωποι», προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι των πολιτικών.
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ, ζήτησε ελάφρυνση του χρέους και επείγουσα βοήθεια για τις φτωχότερες χώρες για να αποτραπεί μια «μαζική, επικείμενη επισιτιστική κρίση» με αφορμή τον πόλεμο της Ουκρανίας.
Οι διεθνιστές βγαίνουν μπροστά για να αντικαταστήσουν σε βάθος χρόνου τους πολιτικούς για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, προετοιμάζοντας τον δρόμο για έναν ηγέτη!
Όπως αναφέρουν οι Ροκφέλερ, «ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, κινδυνεύουν οι εξαγωγές σιταριού, καλαμποκιού, ηλιέλαιου και άλλων τροφίμων από τη Ρωσία και την Ουκρανία, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 10 τοις εκατό όλων των θερμίδων που διακινούνται παγκοσμίως. Οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί σε χώρες χαμηλού εισοδήματος που ήδη υποφέρουν από τις επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού.

Ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ πρέπει να ηγηθούν των προσπαθειών για την πλήρη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και την παροχή έκτακτων προμηθειών σε χώρες όπου αναμένονται ελλείψεις τροφίμων τους επόμενους έξι μήνες», είπε ο Shah στην εκπομπή Balance την περασμένη εβδομάδα του Power with David Westin»στην τηλεόραση του Bloomberg.’
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ Ή ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!!!
«Η σχετιζόμενη με τον πόλεμο διαταραχή στον παγκόσμιο εφοδιασμό λιπασμάτων θα έχει «ακόμα χειρότερο» αντίκτυπο στην παγκόσμια πείνα και θα μειώσει τις αποδόσεις των καλλιεργειών στην Αφρική και σε άλλα μέρη του αναπτυσσόμενου κόσμου», είπε ο Shah.
Ζήτησε επίσης διαγραφή του χρέους για τις χώρες που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρήματα που διαφορετικά για να αγοράσουν λιπάσματα και τρόφιμα για τους λαούς τους.
Οι Ροκφέλερ ξαφνικά λοιπόν ενδιαφέρονται για να δώσουν την «λύση» στην πείνα που τεχνηέντως δημιουργήθηκε από τα αφεντικά που υπηρετούν!
photo swisslife. com
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















