Ραγδαίες εξελίξεις: Ανακοίνωσαν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ πολυεθνικών! Προ των πυλών ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, vid

Μετά την Γλασκώβη στο φουλ οι μηχανές για την έλευση παγκόσμιας ηγεσίας με ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ!!!

Χωρίς την έγκριση των Αμερικανών μέσω των εκπροσώπων τους στο Κογκρέσο, η διεθνιστική ομάδα Μπάιντεν έχει σχηματίσει τον Συνασπισμό των Πρώτων Εισηγητών-Εταιρειών με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο οδηγεί τον πλανήτη στην Μεγάλη Επανεκκίνηση με μία ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αναλαμβάνει την διακυβέρνηση του πλανήτη.

Η προσπάθεια περιλαμβάνει μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Amazon, η Apple, η Bank of America, η Boeing και άλλες , οι οποίες έχουν δεσμευτεί να *επιβάλλουν* μια ζήτηση για «πράσινα» προϊόντα, στην κατεύθυνση που δόθηκε στην Γλασκώβη στο βίντεο που παρουσίασε το el.gr και έδειξε πως ανακοινώθηκε μία ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (ΕΔΩ)

Ντόμινο οι δικαιώσεις του Λιακόπουλου:

Όπως σχολιάζουν αντιδιεθνιστικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική: «Είναι το ίδιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θέλει τους πολίτες να συνηθίσουν στην ιδέα να τρώνε ζωύφια και του οποίου ο αρχηγός Klaus Schwab θέλει οι πολίτες όλου του κόσμου να εμφυτεύονται τσιπς στον εγκέφαλό τους (αυτό ισχύει θυμηθείτε ΕΔΩ)».

Φαινομενικά, ο στόχος του Μπάιντεν φέρεται να είναι η αντιμετώπιση της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη (ΕΔΩ): «Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα δεσμευτούν να αγοράζουν προϊόντα χαμηλών εκπομπών άνθρακα έως το 2030 για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη πράσινων αλυσίδων εφοδιασμού και στην επίτευξη των παγκόσμιων κλιματικών στόχων», εξηγεί ο εταίρος του συνασπισμού World Economic Forum.

Στο el.gr έχει εξηγηθεί ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΕΔΩ).

Στο όλο πρότζεκτ εμπλέκεται φυσικά και ο Μπιλ Γκέιτς , τον οποίο επικαλείται ο Τζον Κέρι κατά την έναρξη του έργου, μαζί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Δείτε ένα σύντομο βίντεο του Τζο Μπάιντεν να ανακοινώνει τον Συνασπισμό First Movers:

Η προσπάθεια θυμίζει την αποτυχημένη πρωτοβουλία Ομπάμα/Μπάιντεν για πράσινη τόνωση, η οποία σπατάλησε δισεκατομμύρια χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων. Αυτή την φορά όμως επιδιώκεται να συμβεί και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο! ΕΔΩ, ο Bill Gates υπογράφει σχετική συμφωνία με την Φον Ντερ Λάιεν.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει παρακάμψει το αμερικανικό Σύνταγμα (σ.σ. το ίδιο κάνει και η Ελλάδα;;;), συνεχίζουν τα ρεπορτάζ, για να συνεννοηθεί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για το πιο πρόσφατο σχέδιο, το οποίο ανακοινώθηκε στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στη Γλασκόβη ( COP26 ) τον Νοέμβριο: Η προσπάθεια – για την δημιουργία νέων αγορών για «πράσινα» προϊόντα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: «Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον απεσταλμένο των ΗΠΑ για το κλίμα Τζον Κέρι, τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Børge Brende και επικεφαλής επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα για να επιταχύνουν την απαλλαγή από τις βιομηχανίες του άνθρακα.

Αλλάζουν λοιπόν τον πλανήτη και την οικονομία, προκειμένου να τον ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα της αριστερόστροφης (ΕΔΩ) διεθνιστικής τάξης πραγμάτων με έναν παγκόσμιο ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Δείτε αυτό το προωθητικό βίντεο για το First Movers Coalition:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί