Τώρα που κάηκαν με την ηπατίτιδα που, κατά τα φαινόμενα, οφείλεται στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού των παιδιών λόγω των Lockdown,των μέτρων περιορισμού (και των εμβολίων;;;), αρχίζουν να λένε να βγουν οι μάσκες από τα σχολεία!
Άλλωστε, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που εφάρμοσε αυτό το απάνθρωπο μέτρο με το φίμωτρο τόσο αυστηρά!
Συγκεκριμένα, ο καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης χρήσης της μάσκας στα σχολεία τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό να το δούμε εάν όχι το επόμενο διάστημα, από τον Σεπτέμβριο.
«Είμαι υπέρ του να φύγουν οι μάσκες από τα σχολεία, συζητάμε ήδη αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά, έχοντας τάσεις να δικαιολογηθεί για όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στα παιδιά με επιστήμονες να έχουν προειδοποιήσει πως η μάσκα και τα Lockdown θα προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία των μικρών μαθητών.
Και τώρα ήρθε η εμφάνιση κρουσμάτων οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά, με τους ειδικούς να υπογραμμίζουν ότι το πιο ανησυχητικό στοιχείο είναι πως ορισμένοι από τους μικρούς ασθενείς -ένα 10%- χρειάστηκαν μεταμόσχευση ήπατος.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΑΝ- ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θα έχουμε νέα πτώση διεθνιστικής κυβέρνησης στην «καρδιά» της Ευρώπης;
- Χρήματα από την Ρωσία ή από τους φορολογούμενους θέλουν οι διεθνιστές της Ευρώπης
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









