Προχωρώντας στη 2η φάση της στρατιωτικής επιχείρησης, παρότι επικεντρώνονται στην πλήρη απελευθέρωση του Ντονμπάς, εντούτοις οι Ρώσοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τι συμβαίνει εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικότερα.
Ουκρανικά κέντρα διοίκησης καθώς και στρατιωτικοί στόχοι βομβαρδίζονται σε όλη την ουκρανική επικράτεια και η πόλη Λβιβ φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση.
Οι ΗΠΑ έχουν στείλει τις τελευταίες ημέρες, μέσω Πολωνίας, βαριά πυροβόλα όπλα, στην Ουκρανία, μετατρέποντας την πόλη Λβιβ σε αποθήκη δυτικών εξοπλισμών!
ΩΣΤΟΣΟ υπολόγισαν χωρίς τους Ρώσους, οι δορυφόροι των οποίων σαρώνουν κάθε κίνηση, ιδίως όταν αυτή αφορά παράδοση βαρέων όπλων!
Όπως έγινε με τους S-300 της Σλοβακίας, οι οποίοι καταστράφηκαν πριν καν προλάβουν να αναπτυχθούν, τα αμερικάνικα πυροβόλα που έστειλε ο Μπάιντεν έγιναν ΣΤΑΧΤΗ!
Ακολουθώντας την γνωστή μέχρι σήμερα τακτική τους σε αυτόν τον πόλεμο, οι Ρώσοι έπληξαν τα φορτία αυτά με πυραύλους Calibr υψηλής ακριβείας στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λβιβ.
Δείτε πως πέφτουν οι ρωσικοί cruise πλήττοντας με ακρίβεια τους στόχους τους, δίχως να προκαλέσουν τυχόν παράπλευρες απώλειες:
παρακάτω το χτύπημα και των πυρομαχικών των αμερικανικών πυροβόλων
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαλκιδική: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι η πεντάχρονη κόρη της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία
- Άκης Σκέρτσος: Τι είπε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων-πρώην εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ»
- «Μπουρλότο» και στα Βαλκάνια; Σύμφωνα με τους Ρώσους, ετοιμάζεται «Σερβική Μαϊντάν»
- Βέροια: 5ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αιγών – «Η λύρα στους δρόμους του Μ. Αλέξανδρου»
- Το συγκρότημα κατοικιών του Ντέιβιντ Λιντς πωλείται στην τιμή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων
- Οι συνομιλίες του Τάιλερ Ρόμπινσον μετά την φρικτή δολοφονία του Τσάρλι Κερκ
- Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θύματα των κυβερνοεπιθέσεων – Στα 1.000 ευρώ το κόστος ανά επίθεση
- Θεσσαλονίκη: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου τιμά τα 100 χρόνια του ΑΠΘ με Μότσαρτ
- Παρέμβαση Τσίπρα για τον οσκαρικό σκηνοθέτη από την Παλαιστίνη που αγνοείται
Κύρια Θέματα

















