Απογοητευμένα τα ΜΜΕ του ΨΕΜΑΤΟΣ λόγω μη εμπλοκής των ΗΠΑ στην Ουκρανία! Ήθελαν ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ; BINTEO

Ο Πούτιν τους έκανε όλους άνω-κάτω!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η κριτική που δέχεται τις τελευταίες μέρες η αμερικανική προεδρία σε ό,τι αφορά την στρατηγική με την οποία επέλεξε να πορευτεί στον πόλεμο της Ουκρανίας.

ΜΜΕ «βομβαρδίζουν» τον Λευκό Οίκο σχετικά με την απόφαση να μην σταλούν απευθείας αμερικανικές δυνάμεις στο πλευρό τον Ουκρανών ή έστω να μην επιβληθεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την εμπόλεμη χώρα.

Να σημειωθεί πως ειδικά το τελευταίο το ζητά επίμονα η απόλυτη μαριονέτα “ηγέτης” Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επιθυμώντας ουσιαστικά να αρχίσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Αποκορύφωμα της αδιανόητης κριτικής που δέχεται η αμερικανική ηγεσία αποτέλεσε η…απογοήτευση δημοσιογράφου του ABC μετά την διπλή αρνητική απάντηση του Μπάιντεν.

Η ανταποκρίτρια, Cecilia Vega, βρέθηκε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και ρώτησε με ύφος τον Αμερικανό πρόεδρο εάν οι δηλώσεις του περί αποφυγής ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου ήδη από τις πρώτες ώρες του πολέμου ενθάρρυναν περισσότερο τον Πούτιν, κλιμακώνοντας τις επιθέσεις.

«Κάνατε πολύ σαφές σε αυτή τη σύγκρουση ότι δεν θέλατε να δείτε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά είναι δυνατόν, όταν το εκφράσατε τόσο νωρίς, να βιάστηκατε να αποκλείσετε την άμεση στρατιωτική επέμβαση σε αυτόν τον πόλεμο; Θα μπορούσε ο Πούτιν να είχε ενθαρρυνθεί, γνωρίζοντας ότι δεν επρόκειτο να εμπλακείτε άμεσα σε αυτή τη σύγκρουση;».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ της έδωσε διπλή αρνητική απάντηση:

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί