Ο Πούτιν, καθώς εξηγούσε πριν από έναν μήνα την ανάγκη επέμβασης της Ρωσίας στα πρώην ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας, κατήγγειλε τον κομμουνισμό των Σοβιετικών και την παρέμβασή τους.
Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:
«Η σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου και πλήρως από την Ρωσία, ή μάλλον, την Μπολσεβίκικη, Κομμουνιστική Ρωσία.
Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την Επανάσταση του 1917· ο Λένιν και οι συνεργάτες του το έκαναν με έναν τρόπο, πολύ βάναυσο προς την ίδια τη Ρωσία –
Στην συνέχεια, πριν και μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, ο Στάλιν απέκτησε κάποια εδάφη που ανήκαν προηγουμένως στην Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία και τα παρέδωσε στην Ουκρανία. […] Το 1945, ο [Νικήτα] Χρουστσόφ πήρε την Κριμαία από τη Ρωσία για κάποιο λόγο και το παραχώρησε επίσης στην Ουκρανία», είχε σημειώσει ο Πούτιν, καταλήγοντας: «Έτσι δημιουργήθηκε το έδαφος της σύγχρονης Ουκρανίας».
Ωστόσο, οι κομμουνιστές της Ρωσίας φαίνεται πως είχαν σχέση και με τους διεθνιστές της Ουάσινγκτον, καθώς η Wallstreet χρηματοδότησε την επανάσταση των μπολσεβίκων, η οποία έπειτα ΔΙΕΛΥΣΕ την Ρωσία. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Δείτε τα όλα γραμμένα στον τόμο 5 ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ






Δείτε το μοναδικό βίντεο που εντόπισε το el.gr! Ο Antony Sutton, Βρετανό-Αμερικανός ερευνητής, οικονομολόγος, ιστορικός, καθηγητής και συγγραφέας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ και βεβαίως τον Λιακόπουλο και για τότε και για σήμερα!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Περιμένουμε από τη Χαμάς να επιστρέψει τις σορούς όλων των ομήρων
- Σημαντική εξέλιξη στην ιατρική: Επιστήμονες ανέπτυξαν “τεχνητό ήπαρ” που προβλέπει τοξικές αντιδράσεις στα φάρμακα
- «Καμπανάκι» ΔΝΤ για το παγκόσμιο χρέος
- Diathikes. gr: Παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα δημοσίευσης των διαθηκών – Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου 2025
- Νέο σόου από τον Γ.Γ. ΝΑΤΟ: «Μην παίρνετε τους Ρώσους στα σοβαρά – Δικτάτορας ο Πούτιν», vid
- Ρομποτόσκυλα που… διασκεδάζουν μικρά παιδιά; Δυστοπικό ΒΙΝΤΕΟ από Κίνα
- Ο Ζελένσκι διόρισε νέο Κυβερνήτη στην Οδησσό
- Βίντεο Μητσοτάκη για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, vid
- Πώς οι διεθνιστές κρατούν «όμηρο» τον Τραμπ – Σοκαριστική καταγγελία πολιτικού, vid
- Πακιστανικά μαχητικά βομβάρδισαν την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, vid