Ο Γρηγόρης Ψαριανός λοιπόν, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter την αφίσα της συναυλίας παραποιημένη με αγκυλωτούς σταυρούς και σφυροδρέπανα, με αποτέλεσμα η συλλογικότητα με μια οργισμένη ανακοίνωση να προαναγγείλει την προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
«H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση και τονίζεται ότι «πρωταγωνιστής της διαστρέβλωσης» είναι ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. «Έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για Όλους»
«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.
H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.
Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις.
Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».
Η δημοσίευση του Γρηγόρη Ψαριανού που προκάλεσε την αντίδραση της συλλογικότητας:
Ο μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός δίνει τα διαπιστευτήρια του -για άλλη μια φορά- ότι αξίζει τον μισθό του.
— Αλέξανδρος Νικολαΐδης (@AlexandrosNik) March 24, 2022
Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του; pic.twitter.com/g5IvdsdNT1
ETHNOS, photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς
- «Ξύπνησε» ξανά το ηφαίστειο Κανλάον στις Φιλιππίνες – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος πέντε χιλιομέτρων, vid
- Ο Πάπας απευθύνει έκκληση για εκεχειρία: «Εδώ και δύο εβδομάδες, οι άνθρωποι της Μ. Ανατολής υποφέρουν»









