Η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα δημοσιεύει δήλωση και απάντηση του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Βασίλη Νεμπένζια (Vassilii Nebenzia), στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με το θέμα των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.
Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, κατά την διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία, ήρθαν στο φως γεγονότα που δείχνουν ότι οι Ουκρανικές αρχές, με την υποστήριξη και την άμεση εποπτεία του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, υλοποιούσαν επικίνδυνα σχέδια στο πλαίσιο του στρατιωτικού-βιολογικού προγράμματος.
Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιήθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας, στο κέντρο της Ανατολικής Ευρώπης και κοντά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας, αποτελώντας πραγματική απειλή για την βιοασφάλεια της Ρωσίας και ολόκληρης της περιοχής.
Στο κείμενο που δημοσίευσε η Πρεσβεία θα δείτε σοκαριστικές λεπτομέρειες, οι οποίες πλέον είναι γνωστές στον Ο.Η.Ε.
Παρατίθεται το κείμενο της Ρωσικής Πρεσβείας:
ΠΗΓΗ: ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ, photo pixabay/screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απομακρύνεται η περίπτωση να τερματιστεί σύντομα η σύγκρουση στην Ουκρανία
- Τα πιο παράξενα πράγματα που κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ τη χρονιά που πέρασε
- Ποιός πρωθυπουργός έκανε… παρέα στον Τραμπ κατά την πρωτοχρονιάτικη γιορτή;
- Ρωσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο… μέτωπο, vid
- Το χιόνι έφτασε μέχρι τη θάλασσα: Είδαν “άσπρη μέρα” Λήμνος, Θάσος, Σαμοθράκη, Νάξος και Τήνος, vid
- Συλλυπητήριο μήνυμα ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στο Κραν Μοντανά
- Ευρώπη 2026: Η πικρή αλήθεια στις οθόνες σας, vid
- Ν. Παπαθανάσης: Η Ελλάδα το 2025 κατέγραψε ρυθμούς ανάπτυξης υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης
- Συρία: Το ISIS σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες την Πρωτοχρονιά
- Ο Ζελένσκι ξέσπασε σε γέλια όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει μόλις ο πόλεμος τελειώσει, vid









