ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! Ολλανδία: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε όπλα ακόμα κι αν γίνουν στόχος των Ρώσων»

Δεν παίρνουν στα σοβαρά τον Πούτιν και αυτό μόνο σε κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει.

Η Ολλανδία και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ θα συνεχίσουν να παραδίδουν όπλα στην Ουκρανία ακόμη και αν αυτές οι παραδόσεις γίνουν στόχος ρωσικών επιθέσεων, δήλωσε σήμερα η ολλανδή υπουργός Αμυνας Κάισα Ολόνγκρεν.

«Η Ολλανδία και άλλες χώρες θα εξακολουθήσουν να παραδίδουν όπλα στην Ουκρανία. Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, θα συνεχίσουμε να την υπερασπιζόμαστε», δήλωσε η Ολόνγκρεν κατά την άφιξή της για την σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Η Μόσχα έχει ήδη προειδοποιήσει ότι τα κονβόι με όπλα από τις δυτικές χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) θα θεωρούνται πλέον ως “νόμιμοι στόχοι”.

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί