Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (13.03.2022) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας. Αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας, με αυτή τη συνάντηση να είναι η τέταρτη μέσα σε τρία χρόνια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις Βερσαλλίες, δήλωσε ότι «είναι επιβεβλημένη η συνάντηση με τον Ερντογάν γιατί αντιμετωπίζουμε κοινές προκλήσεις.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διαδηλώσεις «Gen Z»: Σε θάνατο καταδικάστηκε η ανατραπείσα πρωθυπουργός του Μπανγκλαντές
- Παλαιό Φάληρο: Με περισσότερα από 70.000 βιβλία τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
- Εκπτώσεις…για γάμο! Τι συμβαίνει στην Κίνα
- Ο αντιπρόεδρος της κινεζικής κυβέρνησης καλεί το Βερολίνο να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεων Κίνας-ΕΕ
- Η Μπέλα Χαντίντ μίλησε για την χρόνια μάχη με τη νόσο Lyme
- Η Αυστραλία αρνείται να συνδιοργανώσει με την Τουρκία την επόμενη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα
- Εσωτερικές πιέσεις στον Νετανιάχου μετά το ψήφισμα στον ΟΗΕ για την «παλαιστινιακή ανεξαρτησία»
- Ν. Δένδιας για τα 52 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου: Τιμάμε όσους αγωνίσθηκαν για τη Δημοκρατία
- Θεσσαλονίκη: Κατασβέστηκε η φωτιά σε διαμέρισμα στην Πυλαία – Ασφαλής η γυναίκα
- Ν. Ανδρουλάκης: «Σήμερα τιμούμε εκείνες και εκείνους, που δεν λύγισαν – Κρατάμε ζωντανό το μήνυμα του Πολυτεχνείου»









