Το γραφείο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το πρωί ότι είχε ο Τούρκος πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λευκορώσο ομόλόγό του Αλεξάντερ Λουκασένκο για να συζητήσουν τις εξελίξεις σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν χθες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, στις οποίες δεν σημειώθηκε πρόοδος, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και πότε θα γίνει νέος γύρος διαπραγματεύσεων.
Παράλληλα ο Ερντογάν δήλωσε στον Λουκασένκο ότι η Τουρκία θα εξακολουθήσει να καταβάλλει προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου και την αποκατάσταση της ειρήνης.
Εξάλλου χθες ο Τούρκος πρόεδρος είχε επισημάνει ότι η χώρα του δεν θα εγκαταλείψει τους δεσμούς που έχει με τη Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ πρόσθεσε ότι περιορίσει τη διέλευση των πλοίων από τα στενά του Βοσπόρου και τα Δαρδανέλια προκειμένου να εμποδίσει την κλιμάκωση του πολέμου.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πετρέλαιο: Οι τιμές μειώνονται κατά σχεδόν 6%
- Ιταλία: Παραιτήθηκαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και η υπεύθυνη του ιδιαίτερου γραφείου του υπουργού
- Δανία-εκλογές: Ποια παράταξη δείχνει να επικρατεί χωρίς όμως απόλυτη πλειοψηφία (σχεδόν τελικά αποτελέσματα)
- Ξένος στη Μόσχα αρνείται να σταθεί όρθιος για τον ρωσικό εθνικό ύμνο και δείτε τι συμβαίνει! vid
- ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαπίστευση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ως οργανισμού πληρωμών
- Βρετανός πήγε στο Νεπάλ και έμεινε άναυδος με το τεράστιο πλάσμα που πέρασε δίπλα του! Viral βίντεο
- Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα έχει αποδείλξει ότι είναι μια πολύ ώριμη τουριστικά χώρα, με ανθεκτικότητα στις εξωγενείς κρίσεις
- Ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο λόγω των καιρικών συνθηκών
- Τότε θα διαπραγματευτεί το Ιράν με τις ΗΠΑ – Τι αναφέρθηκε από επίσημα χείλη
- Σοκ στο Μεξικό: 15χρονος μαθητής σκότωσε δύο καθηγήτριες σε Λύκειο μετά από καβγά! vid









