Ο Πούτιν έκανε την κίνηση στην Ουκρανία, επειδή είδε ότι νομοτελειακά οι δυτικοί έπνιγαν την Ρωσία και οικονομικά και στρατιωτικά στήνοντας πυραύλους στις χώρες του πρώην συμφώνου της Βαρσοβίας και απειλώντας άμεσα την δυνατότητα της Ρωσίας να αμυνθεί με αντιαεροπορικά και αντιβαλλιστικά συστήματα στον “φράχτη της αυλής της”.
Όπως λοιπόν επιτέθηκε στην Ουκρανία, με τα οικονομικά μέτρα που της επιβλήθηκαν και το μήνυμα εξοπλισμού της Γερμανίας, θεωρείται δεδομένο ότι θα χτυπήσει, όπως είπα χθες σε κυβερνητικά στελέχη, τα κράτη της βόρειας Ευρώπης.
Η συμβατική ισχύς της Ρωσίας είναι μεγάλη αλλά όχι αρκετή για να αντιμετωπίσει όλο τον πλανήτη.
Η αναγκαστική χρήση πυρηνικών είναι δεδομένη και ο Πούτιν είπε ότι όποιος σταθεί εναντίον μας θα πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα στην ιστορία του.
Ο Μητσοτάκης απερίσκεπτα και χωρίς εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού και χωρίς να παραδειγματιστεί από την ήρεμη στάση των φίλων του στο Ισραήλ, στέλνει αμυντικό υλικό στην Ουκρανία κάνοντας την Ελλάδα εχθρό της Ρωσίας (παλιό όνειρο της οικογένειας Μητσοτάκη), απεμπολώντας την δυνατότητα της Ελλάδας να παίξει το ρόλο διαμεσολαβητή, αφού έχουμε και μεγάλη κοινότητα μέσα στην Ουκρανία.
Οι στόχοι πυρηνικής επίθεσης των Ρώσων στην Ελλάδα, από τότε που ήμουν στο ΝΑΤΟ, δεν άλλαξαν
- Σούδα
- Αττική
- Αλεξανδρούπολη (νέος στόχος)
Μία ακόμη προσφορά του Μητσοτάκη στην Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης