Ο ουκρανικός στρατός φαίνεται πως θέλει να αντικρύσει ρωσικά άρματα να ισοπεδώνουν τα πάντα στο διάβα τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στο χωριό Σπαρτάκ κοντά στην ελληνική Μαριούπολη, οι φιλοναζιστές του Κίεβο εξαπολύουν πυρά από το πυροβολικό τους, με την Μόσχα να στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή, τις οποίες έχει ονομάσει ειρηνευτική δύναμη.
Από την πλευρά του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέμεινε πως είναι διατεθειμένος να βρει «διπλωματικές λύσεις» με τους Δυτικούς για την αποκλιμάκωση της κρίσης γύρω από την Ουκρανία, όμως επέμεινε ότι τα συμφέροντα και η ασφάλεια της χώρας του είναι «αδιαπραγμάτευτα».
«Η χώρα μας είναι πάντα ανοικτή στον άμεσο και ειλικρινή διάλογο για την εξεύρεση διπλωματικών λύσεων στα πιο περίπλοκα προβλήματα. Ωστόσο τα συμφέροντά μας και η ασφάλεια των πολιτών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτα», τόνισε ο Πούτιν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα με την ευκαιρία της ημέρας του Υπερασπιστή της Πατρίδας.
Τέτοια περιστατικά δεν αποκλείεται να αλλάξουν άρδην την κατάσταση.
photo 123rf. com
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι άνθρωποι εξόρυσσαν πέτρα για εργαλεία πριν από 200.000 χρόνια, υποστηρίζουν ερευνητές
- Μητσοτάκης: Από 1/1/27 απαγορεύουμε την πρόσβαση στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών, vid
- ΗΠΑ-Ιράν: Η Κίνα καλωσορίζει τις διευθετήσεις για κατάπαυση πυρός
- Ποιοί ζητούν να καθιερωθούν υποχρεωτικοί έλεγχοι σε όλα τα κτίρια της χώρας;
- Στα αστέρια θέλει να πάει ο Έλον Μασκ: Το σχόλιο σε φωτογραφία του Artemis ΙΙ
- Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 17χρονος για βιασμό 14χρονης
- Ο Μακρόν χαιρετίζει την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Δραστικές αλλαγές στις παραπομπές σε ειδικούς γιατρούς: Τι πρέπει να ξέρουν οι πολίτες
- Ιράκ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Κίτλσον
- Ινδονησία: 24χρονη γυναίκα ξεφύλλιζε παλιό άλμπουμ και μία φωτογραφία την άφησε άφωνη









