Στις εξελίξεις στην ουκρανική κρίση αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης τονίζοντας ότι η Ρωσία με τη στάση της καθίσταται εξαιρετικά προβληματική στις συνεργασίες της με την Δύση.
«Είναι σαφές πως η Ευρωπαϊκή ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ χρειάζονται μια συλλογική απάντηση αναφορικά με τη Ρωσία και πρέπει η απάντηση αυτή να είναι αποτελεσματική», εσπισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.
«Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν μέτρα εναντίον της Ρωσίας που θα τις δημιουργήσουν πιέσεις και είναι αναμενόμενο πως θα υπάρξουν και αντίμετρα», εκτίμησε.
«Το κρίσιμο θα είναι πώς θα αντιμετωπίσει η ίδια η Ουκρανία το πρόβλημα», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, ο υπουργός ανέφερε πως είναι ξεκάθαρο ότι η Ουκρανία θέλει να έρθει πιο κοντά στη Δύση και η Ρωσία της το αρνείται.
«Είναι απολύτως σημαντικό να σταθούμε αλληλέγγυοι με την Ουκρανία αυτή τη στιγμή», τόνισε ο κ. Βορίδης.
parapolitika/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ
