Η γυναίκα από την Ηλεία αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο και της έγινε έξωση. Πλέον κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό της και απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια. Να βρεθεί μια δουλειά για εκείνη, ώστε να μπορέσει και πάλι να ζήσει φυσιολογικά.
Τα όνειρα της ζωής της στεγάζει από χθες (17-02-2022) μέσα σε ένα αυτοκίνητο μία γυναίκα από την Αμαλιάδα, η Στέλλα Παναγιωτοπούλου, που διέμενε σε μισθωμένη κατοικία αλλά αδυνατούσε να πληρώνει τα ενοίκια. Έκαναν έξωση στην ίδια και στον πατέρα της, που ζούσαν μαζί, με αποτέλεσμα να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο.
Ένα παλαιό και μικρό Ι.Χ. έγινε το νέο σπιτικό της. Όπως τονίζει η ίδια, την τσάκισε η μακροχρόνια ανεργία και όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της. Τώρα η μόνη λύση που της απομένει είναι η αναζήτηση και η εξεύρεση μιας δουλειάς, είτε στο Δήμο Ήλιδας που διαμένει είτε κάπου αλλού. Να μπορέσει να ξαναζήσει κάτω από ανθρώπινες και αξιοπρεπής συνθήκες. Για το λόγο αυτό, κάνει έκκληση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκειμένου να την βοηθήσουν και να τις προσφέρουν μία εργασία που θα την βοηθήσει να αποκτήσει μία οικονομική σταθερότητα και να μπορεί να είναι αξιόπιστη προς ανθρώπους με τους οποίους κάνει συναλλαγές.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κ. Παναγιωτοπούλου αν μη τι άλλο αποδεικνύονται από το χρόνο στον οποίο έχει να εργαστεί, αφού παραμένει άνεργη και χωρίς να έχει δουλέψει καθόλου για σχεδόν μία δεκαετία! Όλα αυτά τα χρόνια έμενε με τον υπερήλικα πατέρα της, ωστόσο η προχθεσινή απόφαση τους προκάλεσε έκπληξη. Παρ’ όλα αυτά την αποδέχτηκαν, με τον υπερήλικα πατέρα να διαμένει αυτή τη στιγμή σε συγγενικό σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ήλιδας.
Η ίδια παραμένει κοντά στο σπίτι που έμενε και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό της, μαζί με όσα πράγματα πρόλαβε να πάρει από το σπίτι της.
Δείτε τι λέει στο βίντεο του patrisnews:
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Disclosure Day»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει με το sci-fi μυστικό που θα αλλάξει τον κόσμο
- Θεσσαλονίκη: Είχαν μετατρέψει μισθωμένο σπίτι σε εργαστήριο κάνναβης
- Ο Ν. Παπανδρέου για τη διαγραφή του Οδ. Κωνσταντινόπουλου: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητάς μας
- Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν συνομιλίες με την Κούβα – Τι αναφέρεται
- Ενεργειακή κρίση: Πότε θα τελειώσει; – Τι λέει ο Πιερρακάκης για το χειρότερο σενάριο
- Ο Γάλλος στρατιώτης σκοτώθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν από ιρανικό drone Shahed
- Εκρήξεις ακούστηκαν στο Τελ Αβίβ
- Λουκασένκο: «Τους έχουμε αγοράσει τους πυραύλους Oreshnik»
- Εντολή Πούτιν για προστασία των «κρίσιμων υποδομών» μετά τις επιθέσεις του Ουκρανονάτο
- «Βόμβα» Νετανιάχου: «Θα γίνουμε μάρτυρες της επιστροφής του “μεσσία”»









