«Τσίρκο» χαρακτήρισε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα τη μεταφορά της Πρεσβείας των ΗΠΑ από την ουκρανική πρωτεύουσα στο Λβιβ.
«Αναρωτιέμαι πόσο κόστισε στον αμερικανικό προϋπολογισμό. Παρεμπιπτόντως, το τσίρκο με αυτή τη μεταφορά αυτής της πρεσβείας, με την υποτιθέμενη καταστροφή εξοπλισμού. Σίγουρα πρέπει να αγοραστεί νέος εξοπλισμός.
Ίσως αυτός είναι ο λόγος για την ενεργό δουλειά του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ; Ίσως όλα είναι μπανάλ;» είπε η Ζαχάροβα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.
Προχθές ο επικεφαλής του State Department, Άντονι Μπλίνκεν, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ μεταφέρουν προσωρινά την πρεσβεία στην Ουκρανία από το Κίεβο στην πόλη κοντά στην Πολωνία, Λβιβ.
Η Ουάσιγκτον επέτρεψε επίσης την αναχώρηση ορισμένων διπλωματών της από την Ουκρανία και κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα.
ria.ru, Bαλκανικό Περισκόπιο
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Την Κυριακή η γιορτή γεύσης στη Θεσσαλονίκη
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
