Μέσα στο αγελαίο πλήθος των άβουλων ανθρώπων που απλά κάνουν ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ό,τι τους λένε οι “ειδικοί”, ακόμη κι αν αισθάνονται ότι αυτό που κάνουν είναι ΛΑΘΟΣ, υπάρχουν ευτυχώς και φωτεινές εξαιρέσεις.
Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί μερικά πολύ βασικά πράγματα και έχουν το θάρρος να ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ κατά της χούντας που εδώ και 2 χρόνια έχει σκλαβώσει τον πλανήτη.
Ο Καναδός καθηγητής ψυχολογίας, κλινικός ψυχολόγος, YouTuber και συγγραφέας, Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον, σε έξαλλη κατάσταση παραδέχθηκε ανοικτά ότι έχει εξαπατηθεί καθώς πίστεψε δις στο αφήγημα των κορωνοεμβολίων.
Σε ένα βίντεο που μοιάζει περισσότερο με κάλεσμα αφύπνισης κι άλλων εμβολιασμένων και λιγότερο σε με δημόσια εξομολόγηση, ο πανεπιστημιακός ψυχολόγος δήλωσε:
«Παρά την υποσχόμενη προστασία για προνόμια όπως ξέρετε, οι Καναδοί που δεν είναι εμβολιασμένοι δεν μπορούν να ζήσουν ελεύθεροι στη χώρα. Τι στο διάολο; Γιατί συμβαίνει αυτό; Eμβολιάστηκα επειδή το θεώρησα καθήκον και σκέφτηκα εντάξει θα κάνω το καταραμένο εμβόλιο. Ορίστε η συμφωνία παιδιά: Εγώ θα κάνω το εμβόλιο και εσείς γαμώτο αφήστε με ήσυχο! Και λειτούργησε αυτό; Όχι! Τόσο ηλίθιος πιάστηκα;;; Έτσι νιώθω.
Πρέπει τώρα να κάνω τεστ όταν επιστρέψω στον Καναδά. Πρέπει να κάνω τεστ πριν φύγω από τον Καναδά. Οι περιορισμοί κατά την επιστροφή μου στον Καναδά είναι ακόμη πιο αυστηροί (σ.σ. από ότι είναι στις ΗΠΑ). Είναι σαν “γιατί να κάνω το εμβόλιο αν δεν πρόκειται να με αφήσεις ήσυχο;”.
Και δεν νομίζω ότι τα στοιχεία που αποκλείουν τη μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων είναι πραγματικά. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ επιστημονικό».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ρομπότ Optimus του Έλον Μασκ σερβίρει ποπκορν στο Βερολίνο! vid
- Εξερευνήτρια ολοκλήρωσε τη διαδρομή από την “τελευταία μοίρα” μέχρι τον Νότιο Πόλο
- Λαμία: Οι αγρότες άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια Τραγάνας επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων
- Εγκαίνια του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου της Πέλλας – Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά 2 ελληνιστικά αγάλματα
- Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτ. Θεσσαλίας
- Εμανουέλ Μακρόν: Η Γαλλία θα ναυπηγήσει ένα νέο αεροπλανοφόρο
- Μακελειό στο Γιοχάνεσμπουργκ: Ένοπλοι σκότωσαν 9 άτομα σε επίθεση σε ταβέρνα, vid
- Η Δεξιά δεν ξεχνά την ιστορία και θέλει ίσως να κάνει αυτό που της έκαναν
- Η Δημοτική Αστυνομία Αθήνας επιστρέφει πινακίδες
- Ξαφνικό μπλακ άουτ στο Σαν Φρανσίσκο άφησε την πόλη στο σκοτάδι – Διακόπηκαν συγκοινωνίες, vid
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΑΓΡΟΤΕΣ









