Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία «Ελπίς» που πλήττει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με χιονοπτώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες.
Σε διάφορες περιοχές, λόγο τις χιονόπτωσης, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και άλλα τμήματα του οδικού δικτύου έχουν διακοπεί τελείως.
Στην Αττική, η κλειστή είναι η λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας που χρειάζεται η χρήση των ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσιδών σε όλες τις περιοχές, κυρίως στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, «βράδυ Δευτέρας προς Τρίτη ότι χιόνι πέφτει θα στρωθεί γιατί είναι πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες.
Ακόμα πιο συχνά χιονόπτωση και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς πολύ πιθανόν να χρειαστούν και εκεί αλυσίδες».
Επιβεβαιώνει από την πλευρά του και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος για χιονοκαταιγίδες και χιονόπτωση στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Μπορεί να αναστραφεί το brain drain;
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από αμερικανικό πλήγμα σε γέφυρα στο Ιράν
- Το αυτόνομο ρομπότ του Μασκ στο Τέξας – Καθαρίζει το δάπεδο, vid
- ΒΙΝΤΕΟ σοκ από Βραζιλία: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτι
- Φροντιστήρια στην εκπαίδευση – Η “σκιά του δημόσιου σχολείου που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον 17ο αίωνα
- Συνεχίζονται οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε πόλεις του Ισραήλ, vid
- Σοκάρουν τα στοιχεία: 44 χρόνια σε οθόνες – Η νέα πραγματικότητα της ψηφιακής ζωής
- Δείτε τη διάσωση δύο τσοπανόσκυλων από φουσκωμένο ποτάμι στη Χαλκιδική – ΒΙΝΤΕΟ
- ΟΗΕ: Για την επόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η ψηφοφορία για το Στενό του Ορμούζ
- Open House Athens: Μια διαφορετική ματιά στα κτίρια της πόλης αυτό το Σαββατοκύριακο









