Άλωσε την Άγκυρα ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν 87-68 τη Νεσίμπε Αϊντίν ανατρέποντας το εις βάρος τους 79-83 από το πρώτο ματς και πήραν την πρόκριση για τους «8» του Eurocup γυναικών.
Με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (23/37 δίποντα, 10/18 τρίποντα), η ομάδα του Ζίμπαρτς δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στις Τουρκάλες σε καμία στιγμή της ρεβάνς.
Πέντε παίκτριες από τις θριαμβεύτριες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ξεχώρισαν οι Πλουφ (14 πόντοι), Τόλφρι (13 πόντοι) και Βίτολα (13 πόντοι). Πληθωρική εμφάνιση από τη Νικολοπούλου, που άγγιξε το triple-double (7 πόντοι, 13 ασίστ, 8 ριμπάουντ).
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε… φουριόζος και έχτισε διαφορά πρόκρισης από το πρώτο δεκάλεπτο (11-28), ενώ διεύρυνε λίγο το προβάδισμά του στο φινάλε του ημιχρόνου (32-50).
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, από τη στιγμή που οι παίκτριες της Νεσίμπε Αϊντίν δεν είχαν τον τρόπο να πλησιάσουν στο σκορ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η ομάδα του Ζίμπαρτς έφτασε με άνεση στο διπλό (68-87) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.
Τα δεκάλεπτα: 11-28, 32-50, 48-66, 68-87.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους
- “Balanophora”: Το παράξενο παρασιτικό φυτό «μανιτάρι» που σταματά τη φωτοσύνθεση – κι όμως ευδοκιμεί
- Ο Ζελένσκι λέει ότι είχε “ενδελεχή” τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ
- Ντόναλντ Τραμπ: «Είχα μια πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν»
- Αλ.Σδούκου: Η αντιπολίτευση εναγωνίως αναζητά κάτι για να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην παριστάνει ο πρόεδρος της Βουλής τον εκτελεστικό βραχίονα του Μαξίμου
- Μέχρι και 8 μποφόρ οι άνεμοι στη Θεσσαλονίκη! Πτώσεις δεκάδων δέντρων και πινακίδων
- Το σημαντικό γεωπολιτικό ατού της Ρωσίας! Δεν μπορεί να το έχει κανείς!
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην νότια Ισπανία, vid
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη νεκρές μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο – Ερευνάται δηλητηρίαση









