Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο δημοσιογράφος Στιούαρτ Φρέιζερ ρώτησε τον Ράφα Ναδάλ αν τον δυσκολεύουν οι συνθήκες στο Australian Open, γιατί μετά το 2009, όταν και κατέκτησε τον τίτλο στη Μελβούρνη, δεν έφτασε ούτε μια φορά στα ημιτελικά.
Μόνο που ο Ισπανός τενίστας έχει αγωνιστεί από τότε στον τελικό του Australian Open άλλες 4 φορές το 2012, το 2014, το 2017 και το 2018, με τον Ράφα Ναδάλ να διορθώνει τον δημοσιογράφο με ευγένεια.
«Λυπάμαι που στο λέω, δεν το θέλω, αλλά ήμουν στον τελικό το 2012, το 2014, το 2017, το 2018, οπότε ήμουν και στους ημιτελικούς. Τραυματίστηκα δυο φορές εδώ. Οπότε σίγουρα είναι ένα πολύ καλό τουρνουά στην καριέρα μου. Λυπάμαι που σε διορθώνω!», τόνισε ο Ισπανός τενίστας.
newsit/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









