Στην Αυστραλία έχουν ξεπεράσει σε φασισμό την Βόρεια Κορέα, αλλά πλέον παραδέχονται επίσημα πως υπάρχουν παρενέργειες από τα εμβόλια και μάλιστα δίνουν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σε όσους υποφέρουν!
Τότε γιατί δεν σέβονται το δικαίωμα του τενίστα Τζόκοβιτς να μην θέλει να κάνει το εμβόλιο;;;
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, από την φασιστική πλέον χώρα, υπάρχουν αυτοί που υποφέρουν από παρενέργειες (τα επίσημα στοιχεία τους αποκαλούν λίγους, αλλά υπάρχουν καταγγελίες πως οι παρενέργειες είναι περισσότερες και πολλές δεν καταγράφονται).
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσφέρει λοιπόν αποζημίωση σε όποιον αρρωστήσει σοβαρά μετά από εμβόλιο COVID.
Και μόνο που δίνουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ χρήματα σε ανθρώπους για πιθανές παρενέργειες, αποκαλύπτουν τον φασισμό και την ναζιστική συμπεριφορά τους απέναντι στους ανεμβολίαστους παγκοσμίως. Απλά στην παρούσα φάση η Αυστραλία βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του περιστατικού κράτησης του ανεμβολίαστου Τζόκοβιτς! Η χουντικού τύπου εξαπλώνεται, με επικίνδυνους ρυθμούς, σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα.
Δείτε το ρεπορτάζ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το τεράστιο ροδάκινο του οπωρώνα της Βιρτζίνια σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ – “Μοιάζει με κολοκύθα”
- Tα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας – Σεφ από όλο τον κόσμο μαθαίνουν την τέχνη στη Νάπολη
- Η ΣΤΑΣΥ για την απόσυρση του συρμού στο Μοναστηράκι – Κόλλησε πλαστική σακούλα στον κινητήρα
- Με πρωταγωνιστή τον Πούτιν ξεκίνησε το «αντί-WOKE» αντίπαλο δέος της Eurovision, video
- Ποια φυτά να προτιμήσετε για αρμονία και γαλήνη στο σπίτι ή το γραφείο
- Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου CEO: Βρέθηκε νεκρός σε δρομο, video
- Viral οι Ιταλοί αστυνομικοί: Σταμάτησαν Ferrari γιατί ήθελαν να δουν τη μηχανή της, vid
- Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζητεί από τις αεροπορικές εταιρίες να ακυρώσουν το 50% των πτήσεων που αναχωρούν την Κυριακή
- Όλα έτοιμα για τη ρωσική «αντί-Eurovision» των «παραδοσιακών αξιών», video
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία – Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχο κόμμα
Κύρια Θέματα

















