Ο Δρ Peter McCullough σε συνέντευξή του μίλησε σχετικά με τον ιό COVID, τις μεταλλάξεις του και την γονιδιακή θεραπεία mRNA/ενέσεις ιικού φορέα.
Μεταξύ άλλων παρουσίασε αποδείξεις σχετικά με το ΠΟΣΟ ΗΠΙΑ είναι η Όμικρον που θα συζητηθούν, καθώς τα ΜΜΕ επιμένουν στην ρητορική εκφοβισμού των πολιτών.
«Η Όμικρον είναι ένας ιός. Και θέλω να προχωρήσω στην επόμενη σελίδα, στην επόμενη διαφάνεια. Αυτή είναι μια σημαντική εργασία του Venkatakrishnan. Και πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον τύπο.
Ο Venkatakrishnan βρίσκεται σε μια εταιρεία που ονομάζεται Nference και βρίσκονται στην Βοστώνη. Έχουν πάνω από 1.000.000 δείγματα από ανθρώπους με τον ιό, τον έχουν αλληλουχίσει και γνωρίζουν τα πάντα για τον ιό όσον αφορά τη γονιδιακή του αλληλουχία.
Δείτε αυτό το όμορφο διάγραμμα. Οφείλω να σας πω πως αυτό είναι τέχνη. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις διαφορετικές παραλλαγές τις οποίες αντιμετωπίσαμε.
Έχουμε αντιμετωπίσει την Άλφα, την Βήτα, τη Γάμμα.
Η Όμικρον έχει 26 μοναδικές μεταλλάξεις, που δεν υπάρχουν ουσιαστικά στα άλλα στελέχη του ιού.
Αυτά είναι θαυμάσια νέα για τους ανθρώπους. Επειδή αυτό σημαίνει πως απ’ αυτόν τον ιό η μητέρα-φύση αφαιρεί την ενεργητικότητα της πρωτεΐνης-ακίδας. Η πρωτεΐνη-ακίδα σχεδιάστηκε για να ‘ναι ένας δολοφόνος και τώρα αυτή βασικά έχει υποταχθεί, έχει συντριβεί.
Ναι, στην πραγματικότητα κατά μια έννοια ”γρονθοκοπήθηκε” από τις μεταλλάξεις της μητέρας-φύσης. Συνεπώς, η μητέρα-φύση στην πραγματικότητα εισάγει μεταλλάξεις εκεί πέρα ώστε να μη μπορεί να διεισδύσει στο σώμα τόσο πολύ και να μην είναι τόσο φονική.
Αλλά κάνουν σαν υστερικοί (ΜΜΕ και κυβερνήσεις): «Κλειδαμπαρώστε τα πάντα. Θα πεθάνετε όλοι. Κάντε κι άλλα εμβόλια. Ω Θεέ μου, η Όμικρον.”
Και κατηγορούν τους ανεμβολίαστους! Εγώ είμαι ανεμβολίαστος. Κόλλησα την παραλλαγή Άλφα, τώρα κόλλησα την παραλλαγή Όμικρον. Ειλικρινά αισθάνομαι λες και έκανα μια αναμνηστική δόση…».
Δείτε το βίντεο, καθώς ο γιατρός λέει πολύ πράμα:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο μπαράζ αφίξεων αλλοδαπών νότια της Γαύδου
- Hellenic Train: Έως την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου η υποκατάσταση με λεωφορεία στην Αγ. Ανδρέας- Καμίνια
- Νέος ηγούμενος στη Μονή Σινά ο αρχιμανδρίτης Συμεών Παπαδόπουλος
- Παράνομοι μετανάστες: Για “πρωτόγνωρες καταστάσεις” καταστάσεις κάνει λόγο η αντιδήμαρχος Χανίων
- Γ. Γεραπετρίτης: Άμεσα η έναρξη των συζητήσεων για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών με Λιβύη
- Με τον νέο ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Όρους Σινά επικοινώνησε ο Γ. Γεραπετρίτης
- Η πραγματικότητα πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί
- Η αλήθεια που πονάει και οι ηλίθιοι την αγνοούν
- O αδερφός του Μασκ οργάνωσε το θέαμα με 3.000 drones εμπνευσμένα από τον Μιχαήλ Άγγελο, vid
- Το πιο τρελό flashmob στο Παρίσι: 30 μουσικοί ερμήνευσαν το «Bohemian Rhapsody», vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
