Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (1/1) ένας άνδρας στην οδό Ταξιαρχών 33 στο Μοσχάτο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο άγνωστα άτομα γάζωσαν έναν 40χρονο Γεωργιανό, ο οποίος έπεσε νεκρός στο πεζοδρόμιο.
Ο 40χρονος που έμενε σε μικρή απόσταση από το σημείο που δολοφονήθηκε, ήταν παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν τουλάχιστον 4-5 πυροβολισμοί, κι εκείνος έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του και της γυναίκας του. Το θύμα φέρεται εκείνη την ώρα να επέστρεφε σπίτι του. Στο σημείο που τον πυροβόλησαν, σε είσοδο πολυκατοικίας, βρέθηκαν 3 κάλυκες.
Του Γεωργιανού του είχαν στήσει ενέδρα δύο άτομα. Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλο άτομο και πήγαινε στο σπίτι του τον πυροβόλησαν οι δύο άγνωστοι και έφυγαν τρέχοντας.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και στον τόπο του εγκλήματος μεταβαίνουν αστυνομικοί της Ασφάλειας.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι κάνουν οι Κινέζοι γονείς για να πιέσουν τα παιδιά τους…να παντρευτούν! ΒΙΝΤΕΟ
- Η ατρόμητη ινφλουένσερ που τα βίντεό της δεν είναι για όσους έχουν υψοφοβία! ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Τραμπ ρεζιλεύει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους Ευρωπαίους – Video
- Η Ρωσία έχει μεγάλα σχέδια σε σχέση με την Ευρασία
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid









