Αντίστροφα μετρά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για την επιστροφή του στη δράση. Η αποκατάσταση του Αυστριακού γκολκίπερ της ΑΕΚ μετά τον καθαρισμό που έκανε στο γόνατο στις 7 Δεκεμβρίου πήγε πολύ καλά και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της «Ένωσης».
Πιθανότατα δεν πρόκειται να παίξει στο ματς της Τετάρτης στη Λαμία, αλλά έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια σε ένα από τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν, για πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Όλα δείχνουν πως στον αγώνα της Τετάρτης κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ξανά ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος με εξαίρεση το λάθος που έκανε στο επαναληπτικό ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά την περασμένη Πέμπτη (1-1) έχει σταθεί πολύ καλά στο διάστημα της απουσίας του βασικού τερματοφύλακα της «Ένωσης».
Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν αδιάκοπα τις προπονήσεις και τις μέρες των γιορτών. Παρότι υπήρχε αρχικά σκέψη να μην γίνει προπόνηση την Πρωτοχρονιά, τελικά έχει οριστεί κανονικά προπόνηση, απλώς θα γίνει απόγευμα και όχι πρωί.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπόθεση Γ. Παναγόπουλου: Περαιτέρω έρευνα ζητά η Εισαγγελία Εφετών, αρνήθηκε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας
- ΔΕΔΔΗΕ: Από την 1η Απριλίου το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης
- ΝΔ: Εκλογές το 2027 – Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ψηφίζει μαζί και κόμμα-έκπληξη
- Τραμπ: Χωρίς συμφωνία, θα ανατινάξουμε όλα τα ενεργειακά εργοστάσια και τις πετρελαιοπηγές του Ιράν
- Τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. για το ενεργειακό κόστος
- Τότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
- Συνελήφθη ο 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου
- Το Ιράν εξετάζει την πιθανότητα να αποχωρήσει η Τεχεράνη από τη συνθήκη μη διάδοσης των πυρηνικών
- Ο Ζελένσκι προτείνει… ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα
- Ένας Ισραηλινός και ένας Λιβανέζος στρατιώτης σκοτώθηκαν σε διαφορετικά περιστατικά









