χωρίς να βρεθεί κάποια λύση για το ζήτημα των γηπέδων με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, με τον πρόεδρο της λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο να σχολιάζει το γεγονός.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και το οποίο αφορά τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη αγοράσει οι εμβολιασμένοι οπαδοί.
Οι δηλώσεις του Μποροβήλου
“Ο κ. Πλεύρης δέχτηκε να έχουμε αυτή συνάντηση προκειμένου να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε με την παρουσία του 10% και των 1000 φιλάθλων σε πλαφόν. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν, ότι στα γήπεδα πλέον εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει κι εμάς είναι η ανθρώπινη υγεία.
Το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία, αλλά αντικειμενικά αντιμετωπίζονται και προβλήματα από τους φιλάθλους μας οι οποίοι εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Συνεκτιμούμε την κατάσταση λοιπόν, την πορεία της πανδημίας αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το επόμενο 15ημερο θα είμαστε σε στενή επαφή προκειμένου να δούμε σε τι πλαίσιο θα κινηθούμε έτσι ώστε να ξεπεραστούν αυτά τα πραγματικά αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα”.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι προτείνει… ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα
- Ένας Ισραηλινός και ένας Λιβανέζος στρατιώτης σκοτώθηκαν σε διαφορετικά περιστατικά
- Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία Erminio – Ποιες περιοχές θα πλήξει
- Σενάριο «βόμβα» για το Ιράν – Θα επιχειρήσει ο Τραμπ να κάνει κάτι τέτοιο;
- Εκτοξεύονται σήμερα οι ελληνικοί νανοδορυφόροι “ERMIS” από βάση των ΗΠΑ
- Η Νορβηγία μειώνει προσωρινά τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Προειδοποίηση Τ. Θεοδωρικάκου για κίνδυνο εκτόξευσης του πληθωρισμού – Ενδεχόμενη παράταση του πλαφόν στα τρόφιμα
- Ερώτηση Γ. Αυτιά προς την Κομισιόν για τις πρόσφατες πλημμύρες στον Έβρο
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης σε 5 περιοχές της χώρας
- Σε μία δεκαετία τα φαρμακεία αναμένεται να μπουν στην εποχή των εκτυπωμένων φαρμάκων









