Αγριεμένοι οι Ρώσοι: Θα απαντήσουμε με «επαρκή στρατιωτικά μέσα» σε εχθρικές ενέργειες από τη Δύση

Η Ρωσία θα απαντήσει σε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια από τις δυνάμεις της Δύσης, διαμηνύει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.


«Πρέπει να κατανοήσετε γιατί έχει αναδυθεί αυτό το θέμα: Είναι λόγω των συνεχιζόμενων εχθρικών ενεργειών από χώρες του ΝΑΤΟ, στις οποίες η ηγεσία της Ρωσίας έχει απαντήσει λέγοντας ότι εάν όλο αυτό συνεχιστεί, τέτοιες εχθρικές, μη φιλικές, επιθετικές ενέργειες θα λάβουν μια επαρκή απάντηση, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής – τεχνικής σφαίρας» τόνισε συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του υπουργείου Μαρία Ζαχάροβα.


Να σημειωθεί ότι προσφάτως το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας επεσήμανε ότι θα πρέπει να εξεταστούν όλες οι επιλογές σε ενδεχόμενη άρνηση του ΝΑΤΟ να συζητήσει τις προτάσεις της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης και της ανάπτυξης πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία.


Χθες, στην ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε απαράδεκτη την επέκταση του ΝΑΤΟ προς την ανατολή.


«Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο κατώφλι μας με τους πυραύλους τους. Πώς θα αντιδρούσαν οι Αμερικανοί εάν επρόκειτο να τοποθετήσουμε τους πυραύλους μας στα αμερικανικά σύνορα με τον Καναδά ή το Μεξικό;» είπε ο Πούτιν.

(sputniknews – φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί