Βόλος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθσεσαλικό στάδιο σήμερα.
Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς ανώτερο στην συντριπτική διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ του Βέλεθ στο 27’, αλλά και δοκάρι σε προσπάθεια του Μαουρίσιο στο 84ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν, ουσιαστικά, ούτε μια φορά την εστία του Διούδη, έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρίλο στο 80’ και τελικά αποκλείστηκαν δίκαια.
Με τον Παναθηναϊκό να παίρνει κατ’ επέκταση το έβδομο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση, μετά από Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό, Άρη και Λαμία, κλείνοντας το 2021 όπως… έπρεπε.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα μέσα σε όχημα στον Ψηλορείτη
- Επεισοδιακή καταδίωξη στο Χαλάνδρι με 19χρονο μεθυσμένο οδηγό – Έπεσε πάνω στο περιπολικό
- Επάρκεια προϊόντων και τιμές ενόψει Πάσχα: Τι ανακοίνωσε η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
- Μια απόπειρα ληστείας αυτοκινήτου στην Αφρική βγαλμένη από…κωμωδία! ΒΙΝΤΕΟ
- ΥΠΕΞ για Πανάγιο Τάφο: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία»
- Αγρότες ανάβουν φωτιές γύρω από κερασιές δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα (Vid)
- Η Σαουδική Αραβία λέει πως αναχαίτισε 5 πυραύλους
- Και η διεθνιστική Αυστραλία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω ανατιμήσεων
- Απίστευτη ψαριά στη Φλόριντα – Πάλευαν 5 ώρες με τον γιγάντιο ξιφία (Vid)
- Στρατιώτες σπάνε τσιμεντόλιθους με το κεφάλι τους μπροστά στον Κιμ Γιονγκ Ουν – ΒΙΝΤΕΟ









