Ότι και να κάνει ο Μητσοτάκης, δεν κουνιέται φύλο. Ναι σε όλα, οι υπήκοοί του καθεστώτος του.
Δούλοι της προπαγάνδας των βοθροκάναλων οι μεγαλύτεροι, γκοΐμ ολκής με τη μούρη κολλημένη στο smartphone και το φάτσαμπουκ οι νεότεροι.
Σε λίγο θα δημευθούν όλες οι ιδιοκτησίες (κινητά, ακίνητα, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, ιδέες, απόψεις κτλ) και οι υπήκοοι θα οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κα θα είναι και ευχαριστημένοι.
Απογοήτευση και ντροπή για την κατάντια αυτού του λαού, το μόνο παρήγορο είναι το ότι υπάρχουμε ακόμη, ενώ ήμασταν ανέκαθεν έτσι τεμπέληδες και φλώροι και ο Κολοκοτρώνης όταν έλεγε τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους, δεν εννοούσε τους προεστούς, αλλά τον απλό λαό που κοιμόταν όρθιος.
Νούμερο ένα σε χουντομέτρα παγκόσμια είμαστε και με διαφορά. Νούμερο ένα σε προδοτικά σκουλήκια και ψυχικά σκουπίδια. Εθισμένοι στο να είμαστε δούλοι αμίλητοι. Ούτε οι αναρχικοί δεν αντιδρούν, αποδεικνύοντας ότι είναι σχεδόν όλοι ασφαλίτες υπάλληλοι του κράτους. Απόλυτη πνευματική κατρακύλα. Η κάθε λουλούδω και ο κάθε παπαροπαπαρούνας βγαίνει στα βοθροκάναλα για να μιλήσει υπέρ των μέτρων της χούντας, με την ελπίδα να του δώσει το καθεστώς το κατιτίς του με αντίτιμο κάποια θεσούλα. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να βρει το δίκιο του. Ξέρουμε τις απορριπτικές δικαστικές αποφάσεις, πριν καν γίνουν οι δίκες των προσφυγών κατά των χουντομέτρων. Η εξουσία δείχνει με κάθε ευκαιρία τα δόντια της.
Σχεδόν όλοι είναι για φτύσιμο, σκουπίδια της χούντας !!!!
Επικρατεί παντού
ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΙΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ελλάς Ελλήνων Ηλιθίων.
Ωστόσο, έχει ο καιρός γυρίσματα, κοινώς μπακ έχει η αχλάδα την ουρά..
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η κυβέρνηση Τραμπ μειώνει τον αριθμό των πρακτόρων της ICE στη Μινεσότα μετά τις τελευταίες ταραχές
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξαναρχίζει την εξέταση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
- Τριμερής για Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων στο Αμπού Ντάμπι
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη η μπαταρία του κινητού μέσα στο στόμα του!
- Φωτιές σε λεωφορεία: Τις παραιτήσεις της διοίκησης του ΟΣΕΘ ζήτησε ο Κ. Κυρανάκης
- Ιρανικά ΜΜΕ: Στο Ομάν θα διεξαχθούν οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι Τραμπ-Σι, λίγο μετά τη βιντεοκλήση Πούτιν-Σι
- Υπ. Μετανάστευσης: Από το 2003 μόλις το 10% των “ασυνόδευτων ανήλικων” είναι κάτω των 15 ετών!
- Ρώμη: Αφαιρέθηκε από εκκλησία η τοιχογραφία με τον άγγελο που έμοιαζε στη Μελόνι
- Η viral στιγμή από τη Σύνοδο Παγκόσμιων Κυβερνήσεων: Λύθηκε στα γέλια ο Tucker, vid









