Όπως μετέδωσαν σήμερα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, πέθανε στην πόλη Μπερ Σεβά τη Δευτέρα.
Ο ασθενής κατέληξε στο Ιατρικό Κέντρο Σορόκα και είχε υποκείμενα νοσήματα, γράφουν σήμερα η εφημερίδα Times of Israel και η Ynet news, η ηλεκτρονική αγγλόφωνη έκδοση της εφημερίδας Γεντιότ Αχρονότ.
Και τα δύο μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν πάνω από 60 ετών και είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 αλλά όχι μια τρίτη, αναμνηστική δόση.
Το υπουργείο Υγείας και το Σορόκα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα να απαντήσουν σε αίτημα για να επιβεβαιώσουν την πληροφορία. Νωρίτερα το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 340 γνωστά κρούσματα της Όμικρον στο Ισραήλ.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε ισχύ από σήμερα η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό
- Συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη δίκη για τα Τέμπη
- Μέτρα στήριξης για τα καύσιμα: Ποιοί θα δουν από σήμερα μείωση
- Οι ΗΠΑ στέλνουν τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μ. Ανατολή
- 9χρονη σόκαρε το διαδίκτυο με άρση θανάτου 81 κιλών σε βίντεο που έγινε παγκόσμιο viral!
- Τι εντοπίστηκε να…”κολυμπά” στην Ταϊλάνδη; ΒΙΝΤΕΟ
- Τεράστιο το κόστος του νέου πολέμου: Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα
- Πρωταπριλιά σήμερα;
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας









