Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στο Μελισσοχώρι, το Ωραιόκαστρο, τον Χορτιάτη και το Φίλυρο, ενώ «βουτιά» έκανε και το θερμόμετρο.
Λόγω χιονόπτωσης, από τις 06:30 το πρωί έχουν κλείσει οι επαρχιακές οδοί Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου- Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται από το 52ο χιλιόμετρο έως το 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, μέσω Αρναίας, στη Χαλκιδική και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας- Λιβαδίων στο Κιλκίς, μετά το 12ο χιλιόμετρο.
«Και στα ορεινά των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας πέφτει χιόνι χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, ενώ 25 μηχανήματα πραγματοποιούν εκχιονισμό αυτή την ώρα στα όρια της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας», ανέφερε ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης, ο οποίος συνέστησε στους οδηγούς να έχουν πάντα στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας: Σταματούν οι έρευνες για τη νύχτα λόγω κακοκαιρίας
- «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πωλείται η αυθεντική άμαξα του 1890 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία
- Συνάντηση Δούκα – Χαρίτση για τη δημιουργία Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Αθηναίων
- Α. Τζιτζικώστας από έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη: «Κοινοί παγκόσμιοι κανόνες για πιο ασφαλείς, ανθεκτικές και καθαρές μεταφορές»
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα
- Πολεμικό Ναυτικό – Ορμή 1/26: Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων σε Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο
- Όρμπαν: Η Κάλας θέλει να κάνει ό,τι απέτυχαν οι Χίτλερ και Ναπολέων, vid
- «Cumulonimbus»: Το γιγάντιο νέφος που προκάλεσε έντονη καταιγίδα στην Αττική – Η ανάρτηση Καλλιάνου
- Έπος: Σικελός εκπαίδευσε τον σκύλο του στην…παρανομία! Vid









